Aktywne Wpisy

Kierowca Flixbusa prowadząc autobus potrącił panią dziś na pasach, pod Wroclavią od strony Suchej. Pani niestety zmarła.
#wroclaw i #mpkwroclaw dla zasiegow, chociaz to #flixbus
#wroclaw i #mpkwroclaw dla zasiegow, chociaz to #flixbus

źródło: il20250509_910626669_xlarge
Pobierz
waro +182
Senyszyn, polska przedstawicielka lewicy, z rozbrajającą szczerością przyznaje, że ma 6 mieszkań, bo uznaje to za najlepszą formę ulokowania własnego kapitału.
Piękne podsumowanko jak wielką patologią jest ten kraj.
#debata
Piękne podsumowanko jak wielką patologią jest ten kraj.
#debata
Teraz pytanie do Was – co mogę zrobić, żeby zwiększyć swoje szanse na przeskok do cywilnego IT? Myślałem o jakichś kursach (np. CCNA albo coś od Microsoftu), ale nie wiem, od czego najlepiej zacząć. Może certyfikaty? Jakieś rady od ludzi z branży albo tych, co sami się przebranżowili, mile widziane. Z góry dzięki za pomoc!
#pracait #helpdesk
@BjornIronside na takie stanowisko jak najbardziej da się dostać bez żadnej wiedzy IT właśnie znając niemiecki i szybciej się dostanie niż będzie miał jakieś certyfikaty z IT bo często na stanowiskach z jlniemieckim wymagają tylko... Niemieckiego xd ale trzeba go znać doskonale wied to długa naukaz ale na pewno szybsza niż zrobienie jakiegoś bootcampu i szukanie w nieskończoność roboty, bo na heldpeska