Wpis z mikrobloga

#przegryw #chad #p0lka #ladnypan #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zalesie #przemyslenia #muzyka

Zobaczcie jak w ciągu ostatnich 20 lat wzrosły wymagania kobiet względem mężczyzn

Słuchałem sobie dzisiaj muzyki na youtube, takiej z pierwszej dekady lat 2000, i nagle algorytm zaproponował mi jako następny utwór właśnie ten poniższy, z roku 2003.

Posłuchałem chwilę, i choć nie byłem fanem takiej muzyki ani tego typu zespołów (zreszą nie słyszałem tej piosenki chyba z 15 lat) i przełączyłem z innej stronki na teledysk. I sami zobaczcie.

Zobaczcie jak w ciągu ostatnich 20 lat kobietom urosły wymagania kobiet względem nas. Popatrzcie na dzisiejszych chadów z tik-toka czy innego instagrama, oraz na zapatrzone w nich Julki i Karyny. A potem spójrzcie na typów z teledysku poniżej.

Przecież te chłopki z tego poniższego wideoklip, z takimi facjatami dzisiaj mogliby co najwyżej przerzucać gnojówkę na polu, a nie udawać modeli i grać w boys-bandzie.

Takie smutne niedzielne przemyślenia.
kocimietka_BB - #przegryw #chad #p0lka #ladnypan #rozowepaski #logikarozowychpaskow #...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kocimietka_BB: bardziej tu chodzi o głos i tworzoną muzykę, chwytliwe teksty. Ja uważam że są nawet przystojniejsi niż obecne modele, no i potrafią śpiewać a to już duuuuży plus który wiele wybacza👍🏻
  • Odpowiedz
tworzoną muzykę

Tu akurat nie ma zbyt dużego pola do popisu, bo ich "muzyka" to były ze dwie piosenki, i do tego covery ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"Oh Mandy" to cover który nagrał Barry Manilow
  • Odpowiedz
bardziej tu chodzi o głos i tworzoną muzykę, chwytliwe teksty

Tu akurat nie ma zbyt dużego pola do popisu, bo ich "muzyka" to były ze dwie piosenki, i do tego covery ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kocimietka_BB: Ale co to zmienia? Ile jest piosenkarzy i zespołów jednego hitu. Covery też często się dobrze "sprzedają". Inna sprawa, że wtedy była moda na boysbandy.

Jeszcze kwestia dwóch piosenek. Jak
  • Odpowiedz