Aktywne Wpisy
synadama +120

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +167
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Zobaczcie jak w ciągu ostatnich 20 lat wzrosły wymagania kobiet względem mężczyzn
Słuchałem sobie dzisiaj muzyki na youtube, takiej z pierwszej dekady lat 2000, i nagle algorytm zaproponował mi jako następny utwór właśnie ten poniższy, z roku 2003.
Posłuchałem chwilę, i choć nie byłem fanem takiej muzyki ani tego typu zespołów (zreszą nie słyszałem tej piosenki chyba z 15 lat) i przełączyłem z innej stronki na teledysk. I sami zobaczcie.
Zobaczcie jak w ciągu ostatnich 20 lat kobietom urosły wymagania kobiet względem nas. Popatrzcie na dzisiejszych chadów z tik-toka czy innego instagrama, oraz na zapatrzone w nich Julki i Karyny. A potem spójrzcie na typów z teledysku poniżej.
Przecież te chłopki z tego poniższego wideoklip, z takimi facjatami dzisiaj mogliby co najwyżej przerzucać gnojówkę na polu, a nie udawać modeli i grać w boys-bandzie.
Takie smutne niedzielne przemyślenia.
źródło: 1000096032
PobierzTu akurat nie ma zbyt dużego pola do popisu, bo ich "muzyka" to były ze dwie piosenki, i do tego covery ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Oh Mandy" to cover który nagrał Barry Manilow
@kocimietka_BB: Ale co to zmienia? Ile jest piosenkarzy i zespołów jednego hitu. Covery też często się dobrze "sprzedają". Inna sprawa, że wtedy była moda na boysbandy.
Jeszcze kwestia dwóch piosenek. Jak