Aktywne Wpisy

camelinthejungle +179
Nagranie zamachu Kirka powinno służyć jako symbol przyszłości, którą chcą nam zaserwować fetyszyści szerokiego dostępu do broni. Teraz jak się lewak z prawakiem u nas nie zgadza, to sobie pokrzyczą i się rozejdą, ewentualnie ktoś w łeb dostanie. Sprzedawajmy w Lidlach karabinki, to spory światopoglądowe wariaci będą rozwiązywać w sposób definitywny.
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sikpi +750
źródło: 1000013854
Pobierz

Sprawa jest taka, router mam przy drzwiach wejściowych koło skrzynki elektrycznej, w salonie wifi działa ale ściana blokuje sygnał trochę i w związku z tym moc sygnału jest trochę słabsza. Nie mam możliwości przesunięcia tego routera przy drzwiach wejściowych.
Co z tym fantem zrobić?
Wyłączyć wifi w routerze i postawić nowy router w salonie? Czy jakieś inne rozwiązanie byłoby lepsze?
1) Router operatora w tryb bridge, swoj podlacz kablem do niego i niech Twoj router nadaje wifi z lepszego punktu
2) Ewentualnie podumac, czy jednak bys nie potrzebowal poza dodatkowym routerem jeszcze jednego czy 2 AP (nie wiem jak duzy dom, itd).
Taguj #siecikomputerowe
@JanTrajbal2: sieć ustawiona o min 8 kanałow dalej (no chyba że używasz kanałow 20MHz, no przy 80MHz trzeba by się odsuwać o 16 kanałow) no i tak jak piszą wyżej jak kupisz router a nie gołego AP'ka to trzeba go trochę poprzestawiać.