Po dzisiejszym live Gapy i Prezia aż mnie naszło na 0,7l Poliakova:) Jak to Gapa powiedział zero siedem zgłoś się:) Ciekawe czy ten zajzajer to w Polsce można kupić? #raportzpanstwasrodka
@dizel81: Bleee fuj zajzajer berbelucha,nie polecam,3 dni po tym flaki mnie bolały,katastrofa kałowa. Jak nie musisz jutro rano motorkiem zawieść dziecka do przedszkola to polecam Eristoff Dobra destylacja x 3,łeb nie boli,pod zagrychę kiszonego ze słoniną elegancko wchodzi. Mikstura dla wiedźminów z klanu wilka,podawać na zimno.( ͡°͜ʖ͡°)
Jak to Gapa powiedział zero siedem zgłoś się:)
Ciekawe czy ten zajzajer to w Polsce można kupić?
#raportzpanstwasrodka
@dizel81: Daj spokój. Wypijesz i z piwnicy nie wyjdziesz a co dopiero za powiat wyjechać.
@dizel81:
Bleee fuj zajzajer berbelucha,nie polecam,3 dni po tym flaki mnie bolały,katastrofa kałowa.
Jak nie musisz jutro rano motorkiem zawieść dziecka do przedszkola to polecam Eristoff
Dobra destylacja x 3,łeb nie boli,pod zagrychę kiszonego ze słoniną elegancko wchodzi.
Mikstura dla wiedźminów z klanu wilka,podawać na zimno.( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 61LJk-t16LL._AC_SL1500_
Pobierz@dizel81: syf , to u niemca kosztuje z 10 euro.Ma udawać polską wódkę.Jak mawia klasyk to nawet do czyszczenia piekarnika się nie nadaje.