Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namówił mnie żebym poszedł kiedyś do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikałem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuś przypadkiem sufit na łeb nie spadł? X D 100 złotych za najzwyklejsze strzyżenie, to już nie jest strzyżenie włosów tylko golenie frajerów, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #

źródło: baobao
Pobierz
b_oski +53
Thuja, zwana także żywotnikiem, cmentarnym zielem lub po prostu chujem to jeden z niewielu gatunków krzewów, którymi gardzę i przeciwko sadzeniu którego prowadzę osobistą krucjatę od wielu lat.
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w

źródło: comment_1651166724JRrqxCaar2UpV5MdFGM7k1
Pobierz
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link