Aktywne Wpisy

stillinprogress +22
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną

mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_1452
Pobierz@Koner1391: Hahahah już się napracował?
https://maps.app.goo.gl/MJhScimFYtBhJS8B6?g_st=ac
Coś niesamowitego, brakuje tam twardej ręki widać.
Dwa że inny to by zagryzł zęby nie patrząc na warunki, aby tylko od czegoś zacząć, no ale Filipkowi nie zależy na żadnej pracy więc i tak się pewnie cieszy że nic z tego nie wyszło.
Ciekawe ile Ormowiec już wydał tysięcy dolarów, które miały być z pensji Fycipka ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@darth_invader: wszystkie plus zaciągnął kredyt w okolicznych barach,bo fylyp będzie zarabiał 1500$