Aktywne Wpisy

Jank3s +344
#pcmasterrace #nvidia #amd
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
30k-30k +1
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs
Wydaje mi się że nacisnąłeś komuś na odcisk razem z zielonym gadając że to wina służb i miasta ale co ja tam wiem przecież to wszystko co ja mówię od swoich ptaszków to fake newsy dla donejtów
#kononowicz #patostreamy
W tym wszystkim mam nadzieję, że będziemy świadkiem benzoszałów, bo za spokojnie było w ciągu ostatnich dni. Nowak ma motać się od ściany do ściany i kropka
źródło: zez
Pobierz@prawilnik: czy za kraty to nie wiem. Ale jak złapią cię z medyczną "na mieście" to możesz mieć problemy.
Są sztywne zasady używania medycznej
@JestemTuNowaJakbyCo: Jest chmura. Strzelam w ciemno, że takie serwisy trzymają logi i chociażby thumbnaile nawet po skasowaniu, bo wedle prawa nie wnikają co tam trzymasz, ale muszą mieć backup na wypadek, gdyby to było coś nielegalnego. Nie wiem gdzie Sławek ma chmurę, ale końcowo wszystko sprowadza się do Google i AWS