Wpis z mikrobloga

Sławuś jutro zaczyna się ciężki tydzień, przesłuchania kilku osób, nie wiadomo czy do ciebie po dyski nie wpadną tak jak do Mexicano
Wydaje mi się że nacisnąłeś komuś na odcisk razem z zielonym gadając że to wina służb i miasta ale co ja tam wiem przecież to wszystko co ja mówię od swoich ptaszków to fake newsy dla donejtów

#kononowicz #patostreamy
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OlgierdanoTivi: to gadanie na filmach i pisanie na społeczności, że winne są służby, było naprawdę rozsądne. Sprawa robi się medialna, a oni oficjalnie ładują na minę urzędy i służbę zdrowia. Plan doskonaly, no co złego może się stać xD
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi Tych dysków to już dawno nie ma. W tym "kraju" służby działają tak szybko i sprawnie by umożliwić pozbywanie się dowodów. Trzeba było dopisać w tym zawiadomieniu, że Sradek prawdopodobnie posiada przy sobie 0,03g marihuany to by nie zdążył majtek powąchać jak by do niego zapukali.
  • Odpowiedz
@prawilnik: może i zdepenalizowana, ale bagiety potrafią prześladować ludzi, którzy robiq zdjęcia na ulicy lub stojq na chodniku /mod

• Odpowiedz
Marihuanę kupujesz w aptece i co, złapią z tym na mieście, to co za kraty masz iść?

@prawilnik: czy za kraty to nie wiem. Ale jak złapią cię z medyczną "na mieście" to możesz mieć problemy.
Są sztywne zasady używania medycznej
  • Odpowiedz
Tych dysków to już dawno nie ma.

@JestemTuNowaJakbyCo: Jest chmura. Strzelam w ciemno, że takie serwisy trzymają logi i chociażby thumbnaile nawet po skasowaniu, bo wedle prawa nie wnikają co tam trzymasz, ale muszą mieć backup na wypadek, gdyby to było coś nielegalnego. Nie wiem gdzie Sławek ma chmurę, ale końcowo wszystko sprowadza się do Google i AWS
  • Odpowiedz