Aktywne Wpisy

Rv0000 +9
Siemka, mordeczki czy ktoś z was się orientuje czy są jakieś zdalne uczelnie na których nie trzeba się jakoś wybitnie uczyć (najlepiej w ogóle xd)? Nauka idzie mi tragicznie, biłam na studiach 2 razy i za każdym razem materiału było tyle że nie wydalałam psychicznie a nie ma mnie na tyle żeby się pytać po ludziach czy mają jakieś przecieki. Ciekawi mnie to czy są jakiekolwiek studia za które się po prostu
Już zamówiłem sobie nową i będę co jakiś czas wymieniał. Ale w między czasie chciałbym jakoś o to dbać.
Myślałem nad myjką ultradźwiękową. Testował ktoś i daje radę? Tylko musze sobie zamówić jakąś małą bo mam tylko duże w garażu do jakiś złomów.
#yerbamate #yerba #yerbamatewykopclub
@Vadzior: Od środka? Nigdy. Przepłukuję wodą i tyle.
Zupełnie inaczej się teraz pije, te dziurki musiały być mocno zarośnięte
Ja wstępnie wrzuciłem na kilka godzin do wody z płynem aby rozmiękczyć brud, potem leciałem czyścikiem, a igłą dziurki. A na sam koniec zagotowałem wodę i pogotowałem tą końcówkę i dopiero to uwolniło masę syfu. Ale końcówka nie była mocno potraktowana czyścikiem, bo rurkę pewnie w 95% wyczyściłem nim.
Także taką bombe na luzie Ci ładnie doprowadzi to czystosci ofc dobrze przepłukaj potem
ale z kwaskiem spróbuje, dzięki
szklana bombilla raczej nie, bym ugryzł ją czy coś xD
źródło: obraz
Pobierz