Aktywne Wpisy

Kpr19 +1022
#pieklomezczyzn #pieklokobiet
Na polskiej wsi dla kobiety to jest darmowy kurs na prawo jazdy, a dla chłopa to kurs wiązania sznura pod sklepem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na polskiej wsi dla kobiety to jest darmowy kurs na prawo jazdy, a dla chłopa to kurs wiązania sznura pod sklepem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

źródło: temp_file6444715567002183369
Pobierz
jarzynka +218
#wroclaw Proszę mnie od dzisiaj nazywać Wrocławiszczem

źródło: 1000045687
Pobierz
Włączyłem tryb samolotowy i wyłączyłem, sprawdziłem kartę i przetarłem, włączyłem telefon ponownie - nic nie zadziałało. Chciałem zaktualizowac iclouda - do tego trzeba zaakceptowac nowe warunki i zasady icloud, a tego nie moge zrobic, dostaje powiadomienie "Nie mozna ukonczyc czynnosci. W tej chwili nie mozna ukonczyc tej czynnosci".
Jakies wskazowki od ekspertow? Bede bardzo wdzieczny za jakikolwiek trop, nigdy wczesniej nie mialem podobnej sytuacji.
Telefon mam w playu, jeśli to może być kwestia operatora...
Moze w jakims serwisie by ktos pomogl, bo pomoc techniczna apple oczywiscie niedostepna. Szkoda, ze jest niedziela...
#iphone #apple #pomocy #kiciochpyta #apple #play
Komentarz usunięty przez autora
@trogatelnaya_raduga: Przejdź się do Play po dupilkat karty sim (jeżeli to problem techniczny to wymiana jest bezpłatna), one też mają swoją żywotność, dopiero po tym bym szukał problemów z telefonem.
@trogatelnaya_raduga: Jest realne że takie problemy mogą też wynikać z uszkodzenia karty sim tym bardziej jeżeli twoja karta ma więcej niż 5 lat, pomijam już fakt że mimo standardy karty sim są dość spójne i stare to pojawiają się ich różne rewizje i mając bardzo stare karty możesz mieć problemy z różnymi usługami na nowych urządzanych.
Na twoim miejscu