Aktywne Wpisy

shaelix92 +468

źródło: targi_beauty
Pobierz
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Powiedz mi ty pajacu z 80 IQ, jak wyobrażasz sobie funkcjonowanie społeczeństwa jak nagle kilka milionów młodych mężczyzn przestanie wykonywać swoją pracę.
Jedyny model funkcjonowania państwa po zastosowaniu rad tych ograniczonych umysłowo kreatur to najeżdżanie innych państw i sprowadzanie sobie niewolników, bo w każdym innym wypadku posypie się każda gałąź gospodarki.
#wojsko #polityka
@JanSebastianCadillac: przecież nie ma fizycznej możliwości przeszkolenia kilku milionów ludzi jednocześnie. Z tego co pamiętam szacunki MON były takie że by chcieli MÓC (mrzonki) przeszkalać 100k ludzi rocznie. Szanujmy się w tym p---------u głupot.