Wpis z mikrobloga

@27PHO1e2NIX2021: Moim zdaniem już teraz nie ma po co. Znajomi którzy dalej je przyjmują właśnie mają podobnie, że „coś ich ciągle łapie”. Podbij sobie mocno witaminę D i cynk. Lepiej ci to zrobi niż poleganie na szczepionkach.
  • Odpowiedz
@27PHO1e2NIX2021: Aha jeszcze jak może miałeś anginy czy inne infekcje bakteryjne i tłukłeś je antybiotykiem to pojedz sobie probiotyk przez nawet kilka miesięcy bo możesz mieć wytłuczoną florę bakteryjną. Zdrówka
  • Odpowiedz
@WinterLinn: właśnie nie brałem żadnych szczepionek, więc równie dobrze mógłbym się zaszczepić i nie chorować ¯\(ツ)/¯. A pytałem z czystej ciekawości.

@Grz3si3k antybiotyków nie brałem.

Raczej to kwestia charakterystyki mojej pracy. Pracuję tylko na nockach fizycznie na dworze, aż pogoda była ostatnio jaka była, więc trudno odpowiednio się ubrać na godzinę 18, jak i na 8. Zgrzeję się, spocę się, tu zawieje zimny wiatr. Tu z ciepłego do zimnego
  • Odpowiedz
@27PHO1e2NIX2021: Jak się grzejesz, pocisz i są zmiany temperatury to spróbuj odzież termoaktywną, bieliznę i w ogóle ciuchy z wełny merino byczq. Ja latałem z „wilkiem” i teraz jest dużo lepiej. Polecam firmę Icebreaker ale jest droga. Możesz spróbować innej. No ze snem to trzymam kciuki żeby dało się ogarnąć. Masz problemy z zasypianiem? Może jakieś zatyczki i satynowa klapka na oczy? Sorki że tak sypię radami jak z kapelusza
  • Odpowiedz
@27PHO1e2NIX2021 mam kontakt z 750 różnymi osobami tygodniowo i z niektórymi sobie gadam i kazdy mówi, że po szprycy na covid chorują, bolą ich stawy, a niektórzy z rodziny umarli. Nie czułbys sie po tym lepiej.
  • Odpowiedz