Wpis z mikrobloga

Po tygodniu deloadu po sprawdzeniu maksów - Click! czas na wejście na wyższy level i osiągnąć mityczny peak human performance w wieku 40 lat. Cieszy mnie, bo wiele problemów życiowych rozjechałem sigma move i się układa zajebiście, bo złapałem za mordę co było trzeba. W jakimś tam dołku ciągle trenowałem, nie odpuściłem i są tego profity, cierpliwy to i kamień ugotuje :). Cieszy mnie, ze na tej masie nie zalewam się specjalnie i sztywniutko trzymam fason nie szukając wymówki, ze jak trójboista to mogę żyć na fast foodzie. Naprawdę 90 % dobrej michy, choć najczęściej niedojadam. Z prostych założeń, które teraz chce sobie dodać to

- Rozpoczynać trening nie około 8:00-8:15 a około 7:00-7:15. Pomoże mi to nie mieć presji, że szybko trzeba s--------ć robić robotę. Więc będę mógł się bardziej skupić i więcej zrobić

- Ograniczyć kontakt na siłowni ze zbyt dużą ilością ludzi, bo w sumie jestem taki dobry wujek i jakby hmmm no nazwijmy to "gwiazda" bo to siecióweczka więc każdy chce doradzić się największego siłacza, I ja to kocham! Mimo, że zarabiam z tego online nie małe pieniądze to kocham pomagać za darmo w sumie pół porannej zmiany przeszkoliłem przez te 6 lat w tym miejscu xD i to sprawia mi ogromną satysfakcję. No ale ja przesadzam. Muszę też mieć więcej ciszy i skupienia. Mam bliższe 3 kumpele i 3 kumpli to w sumie z nimi se pogadam i p----------y o swoich problemach życiowych. Zresztą zbić te 40 piątek na wejściu i skupić się na sobie. W sumie pomoże mi w tym założyć słuchawki douszne i może jakiś kapturek w tank topie, bo w sumie nie będzie się ludziom chciało fatygować, abym wyłączył i zdejmował słuchawki. Zamierzam też skrócić przerwy, ma być intensywnie na pełnym skupieniu i s--------m robić ważniejsze rzeczy w swoim życiu.

- Nie ma zmiłuj, 20-30 min mocnego cardio musi wlatywać, choćbym miał się zesrać. Muszę być maszyna sprawna i wydolnościowo, aby robić większą objętość

- Na rozgrzewkę w sumie porobię jakieś animal flow sobie, chcę być jak tygrys i w------e. Ale bardzo mi pomaga w dekompensacji kręgosłupa takie różne spontaniczne ruchy, gimnastyka ale jakby określone formy, ze tam taki ruch na 12 powtórzeń a później następy. Trenuje ponad 10 lat i w sumie ja już nie potrzebuje takiego schematu, ale porobić coś nowego i się pobawić plus nauczyłem się własnego ciała, co mi pomaga

- Żrę ile mogę, na potęgę, ale zdrowo i mam w------e czy mi waga wzrośnie choć marzeniem by było jednak mieć te 110 kg; bo wtedy jestem najsilniejszym bykiem i czuje sie najlepiej. Ale lepiej dla mnie będzie mieć w------e i zjeść za mało 100 % zdrowo niż kminić jak to dopchać jakimś gównem

- Wrócić do regularności suplementacji, bo w sumie obecnie to tam jest żart xD cos wezmę raz na 1-2 tygodnie, no absurd, pewnie co 2 tygodnie to mam poziomy hormonów już jak natural, bo tak położona jest na tym lacha. Ale to też kumulacja zdarzeń no i tylu lat treningów, ze w sumie normalne, że mi się nie chciało jakis czas. Ale z tym też trzeba ogarnąć dupę i nie w------ć organizmu takimi skokami nieregularnością

- No i tak zarabiam z tej roboty nieźle, ale muszę dokombinować jak tu zarobić jeszcze wiećej, ale mam pomysły

Pozdro i jak coś zapraszam oczywiście do współpracy obojętnie czy chcesz sylwetkę, zdrowie czy być tróbjoistą. Jako natural miałem długą drogę i problemów i je rozgryzłem będąc naprawdę osobą ze słabymi predyspozycjami, rozumiem ludzkie problemy - bo lubię słuchać ludzi; dziesiątki kursów, dyplomów i nieskończoność ilość godzin na pubmedzie przekułem w lata praktyki, robię to ponad 10 lat, przypadków przerobionych multum, współprace z fizjoterapeutami, innymi trenerami co również się dzielili ze mną wiedzą.

/ Sorry za literówki, ale mało czasu mam i napięty grafik a jakiś update warto zrobić, później może poprawię, ale chyba jest zrozumiale.

#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #fullborsukworkout #pokazforme #ladnypan #dieta #odchudzanie #zagrubo2021
Kasahara - Po tygodniu deloadu po sprawdzeniu maksów - Click! czas na wejście na wyżs...

źródło: 2025-03-23 11.12.29

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara

Mimo, że zarabiam z tego online nie małe pieniądze to kocham pomagać za darmo w sumie pół porannej zmiany przeszkoliłem przez te 6 lat w tym miejscu xD i to sprawia mi ogromną satysfakcję.

Może dogadaj się z menadżerem by dał ci napiwek z to ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Kasahara: Widać, że ćwiczy Pan pływanie rekreacyjnie,
Pamiętam kiedyś zapisales ze lecisz sheiko goldem, powiesz mi jak sie w skrocie przelozylo to na wyniki silowe u Ciebie?
Ja dopiero koncze pierwsze PREP II i wchodze w comp period i jak narazie widze ze leci w miare git,
jakie cwiczenia miales jako dodatki do comp liftow?
  • Odpowiedz