Aktywne Wpisy

rales +1037
XD

źródło: temp_file6275642902270104425
Pobierz
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.
Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.
Według mnie w związku nie
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.
Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.
Według mnie w związku nie
#blackpill #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc
Dość specyficzna decyzja i jeśli naprawdę w niej wytrwasz, naprawdę olejesz płeć piękną - to może być ciekawie. Mówię to z własnego doświadczenia - zdecydowałem olać wszelkie związki i wypisać się z rynku matrymonialnego jeszcze w liceum. Czyli jakieś 25 lat temu (ależ ten czas zapier... leci), gdy obecne problemy dopiero rysowały się na
Jak to jest z kobietami to nie wiem do końca. Wiem tylko, że większość zachowuje się tak jak opisałeś. Oczywiście są winni mężczyźni, którzy bronią tych kobiet i głosują za kolejnym socjalem dla nich, żeby nie musiały ponosić konsekwencji swoich decyzji.
https://wykop.pl/wpis/80690289/powi3m-normalnosci-tinder
#tinder
@herbatka_z_pestycydami też uważam, że ludzie są dobrzy z natury a zły jest system, ale ma się nieodparte wrażenie, że większość populacji to NPC bez krytycznego myślenia.
Mam nadzieję, że są kobiety, które mają porządny system wartości i nie uważam, że męzczyźni są bez winy, jednak potrzebuję odpocząć jakiś czas.
@PfefferWerfer dzięks ziomku. Tobie też życzę szczęścia :)
Jeśli czujesz, że taki odpoczynek jest Ci potrzebny, to znaczy, że tak jest i słuchaj się siebie. Ja mam tak podobnie obecnie. Co jakiś czas trafiają się z przypadku jakieś relacje i chociaż nie wychodzi, to się tym jakoś nie przejmuję, a nawet odczuwam ulgę, że wracam sobie do swojego spokojnego życia i mogę zająć się sobą
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@LostHoldenCaulfield: no jak pudło? To są dosyć odklejone poglądy no i skrajne, bo nijak poglądu o likwidacji państwa nie da się podciągnąć pod umiarkowanie ¯\(ツ)/¯
A w wyborach w ogóle nie bierzesz udziału?
Bo w istocie tak jest. Ludzie to istoty stadne, a zatem szukają kogoś, kto będzie im przewodził, a sami będą mogli zająć się podstawowymi czynnościami życiowymi np. założeniem rodziny i byciem szczęśliwymi. Stąd się bierze ten brak krytycznego myślenia u większości ludzi, bo to nie jest cecha pożądana gdy człowiek ma dobrego króla i jest dobrze rządzony. Większość osób ma
"Kto przedkłada bezpieczeństwo nad wolność ten nie zasługuje na żadne" Mamy już plany UE co do "zamiany" oszczędności obywateli na "inwestycje" więc ostatecznie niewolnicy poprzez swoją ignorancję staną się jeszcze większymi niewolnikami.
Pełna zgoda, mężczyźni umożliwili wolność seksualną i feminizm i teraz zniszczyło to relacje damsko-męskie. Pytanie ile jest kobiet nieskażonych tym.
Jako nauczyciel zacytuję opinię kolegi po fachu "połowa dzieci to jakby nie miała rodziców"