Wpis z mikrobloga

@Major_Kogz: a kto to moze wiedziec, poza toba? Skoro przespales promke przy premierze to zaplacisz wiecej za wyzsze opcje.

Jeden n--------i w 3 miesiace fotek i filmikow na 200GB, drugi po 3 latach uzytkowania nie zapelni nawet 100GB. Do ktorego zbioru nalezysz, to wiesz tylko ty ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Major_Kogz: Bardzo słaba bateria, aparat. Mogłem wziąc s25, w dobrej cenie bo odkup fajnie wychodził, do tego fakturka i dobra cena wychodziła, ale praktycznie nic się nie zmieniło ładowanie 25W, śmieszne tłumaczenie, ale to chroni baterie. G---o prawda, bo w s23 co mam od 2 lat, poziom baterii ucieka w zastraszającym tempie, a jak już masz 20% to już adios 5 minut i telefon się wyłączy. W dodatku aparat ssie
  • Odpowiedz
@Major_Kogz: Wiesz co, najlepiej wejdź na pepperka wpisz oneplus 13 i tam ktoś wstawi dobre promo. Parę osób kombinuje zamawiając z Niemiec, bo oczywiście u naszych zachodnich przyjaciół wychodzi taniej, jedyny mankament jest taki że zamawiasz na adreś przewoźnika w Detuschland i on wysyła do Polski, ale to bezpieczna transakcja bo dużo ludzi tak robi. Masz firmę, to kupisz z vatem 0%, oczywiście zapłacisz vat na początku, ale później piszesz
  • Odpowiedz
@Major_Kogz: Ale to też popatrz sobie, ja nie namawiam. To tylko moje spostrzeżenia, jak ci się podoba samsung to zostań przy nim. Mi się przestał podobać, idą w stronę apple ewidetnie, nic nowego nie dodają, funkcje ai z których nie korzystam nawet. Dla mnie priorytetem w telefonie jest teraz dobry czas na baterii i aparat, nawet samsungowi zegarek nie wyszedł ten, galaxy watch ultra to wygląda jak g---o.
  • Odpowiedz