Wpis z mikrobloga

@niegwynebleid: stare złomy? najnowsze bmw czy inne mają elektronicze rolety gdzie grille się zamykają. polacy czy ruscy już o tym wiedzieli w latach 90. inżynierzy dopiero teraz na to wpadli xd
starsze to się robi osłonę po to aby auto się szybciej nagrzało, mniej paliło i aby sól nie leciała do silnika. Jak się jeździ w mieście to must have, jak trasy to bez różnicy bo auto i tak się
  • Odpowiedz
@r5678: Przecież przegrzanie auta jest o niebo groźniejsze niż jazda na niedogrzanym. Czym grozi zagotowanie płynu etc. nie muszę pisać, a jak jeździsz (jak np. ja przez ostatni miesiąc, ale w koncu naprawiłem) na zimnym, bo masz zepsuty -ciągle otwarty - termostat, to jedyne co to spalanie po mieście w h-j rośnie (z 7 na 8,5 wyszło na dojazdach do roboty) i nie możesz pałować, tylko tyle. A zasłaniania chłodnicy
  • Odpowiedz
@ZlodziejBilonownic: To napisałem, że na trasie można tylko przegrzać, ale jak jedziesz po mieście 5-20 minut to nawet cały termostat nie zdąży się otworzyć w tym czasie albo w ogóle, to tylko plusy ;)
  • Odpowiedz