Wpis z mikrobloga

@KapitanKam: źle napisana etykieta, ale ogolnie to chodzi w niej o to, ze jak kupisz 6 w normalnej cenie to masz 6 * 5,49 = ok. 33 zl
jak kupisz 6 w promocji to masz 6 * 2,75 = 16,5 czyli polowa normalnej ceny, czyli masz "3 + 3 gratis"... ale to jest tak zrobione na okrężną, że ma na celu klienta skołować więc jak ktoś się by nudził to
  • Odpowiedz
@KapitanKam: @GalNonimus biedronka to guwno ale akurat ta etykieta jest dobrze napisana. 2,75 za sztukę przy zakupie 6. Wychodzi 3+3 gratis przy normalnej cenie. Akurat przy tym nie musiałem się nigdy zastanawiać o co chodzi. Jesteście upośledzeni
  • Odpowiedz
@parposz: 1. lecisz na czarną 2. wybazgrali 3 + 3 gratis i wielką cenę 2,75 jak myślisz, że to nie ma na celu skołowania klienta to sam/sama/samo masz problemy z głową, papa
  • Odpowiedz
1. lecisz na czarną 2. wybazgrali 3 + 3 gratis i wielką cenę 2,75 jak myślisz, że to nie ma na celu skołowania klienta to sam/sama/samo masz problemy z głową, papa

@GalNonimus: pewnie tak, bo ludziom się nie chcę z kilka sekund dłużej przypatrzeć cenówce. czy jest tu jakaś nieprawidłowość? jak byk jest napisane, że 5,49 to cena regularna czyli placisz 16,47zł i masz 3 jajka gratis a ta kwota
  • Odpowiedz
@KapitanKam etykieta ogólnie opisuje wszystko jak należy. Problem w tym, ze jak robisz szybkie zakupy i jesteś nieco zakręcony to wrzucisz produkt do koszyka bo pomyślisz, ze cena jednostkowa to 2.75, a potem patrzysz paragon w domu i czujesz się zrobiony w ója. Bo jednak nie 2.75 a 5.49. I to przy zakupie 3 sztuk. Pod warunkiem, ze posiadasz kolejną z-----ą kartę w portfelu.
Także dla mnie takie wypisywanie cen nadal
  • Odpowiedz
@KapitanKam: ja to rozumiem że jedna sztuka kosztuje 5.49zł i tego bym się trzymał.

Zresztą bardzo rzadko teraz bywam w biedronce ale napewno bym się nie bawił w jakieś rozszyfrowywanie co autor miał na myśli, tracenie na to czasu, aby uzyskać niższą cenę, dla mnie to jest 5.49zł za sztukę i tyle. Pewnie w innym sklepie jest taniej niż 5.49zł i tam bym kupił.

Nie cierpię takiego kombinowania, jakiś myków,
  • Odpowiedz