Skurczybyk xD Leżał w szafce na strychu dobre 10 lat. Przez pierwszą minutę czarny ekran. Potem grafika padniętej baterii przez pół godziny.... a potem wstał z martwych. Poprosił grzecznie o aktualizację do ios 9.3.6. Ciągle działa po prostu normalnie, płynnie. Apek nie instaluję, bo to nie ma sensu. Home button działa za dziesiątym razem, baterii starczy chyba na półtora godziny zabawy albo pół dnia rozmów. 3,5 calowy ekran bardzo jasny, bardzo wyraźny. Do posłuchania kilka kawałków Buriala i setów z BoilerRoomów - co myśleliście, że hipster discopolo i rapu miał słuchać? ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie wiem kiedy ostatnio go miałem w ręku, patrząc na daty w moich archiwach fotek i filmów to te trzaskane nim datowane są na wakacje 2014. Potem była przekochana Lumia 930.
@maturzysta_ze_szczecina: @uplawy_wislane: Nie bardzo jest się czym chwalić. Ja miałem trochę androidów ale przyznajmy sobie szczerze, zaczęły one działać w miarę niezawodnie i bez customów dopiero z 7-8 lat temu. W tamtych czasach na androida było szkoda śliny, może oprócz Nexusa. Ile się człowiek n--------ł i nakombinował żeby w ogóle z tego zadzwonić, bo dialer się postanowił wykrzaczyć albo odpalić po 15 sekundach. Same cuda się działy. Linux
@Fushnikov: Ciężko powiedzieć, po prostu ok. Nigdy nie słuchałem muzyki z głośnika w telefonie. Za to applowskie słuchawki które wtedy były w komplecie posłużyły mi jeszcze kolejne 3 lata na Lumii, dopóki stojąc w ciasnej kolejce jakiś seba wyklęty mi ich nie wypiął i sobie zabrał... podejrzewam więc, że muzyki słuchało się super.
@wujek_srednia_rada: Był zaklepany dla mamy/taty/dziewczyny. Ostatecznie tak wyszło, że nikt go nie otrzymał, znowu minęło trochę czasu minęło a potem ogarnąłem że jedyne wyjście to opchnąć jakiejś karynce za 2-3 stówy, bo przecież ten telefon miał już ponad 6 lat. Bez sensu.
Oy vey. W 2040 roku sprzedam go za to jakiemuś retro freakowi za ładne pieniądze ( ͡°͜ʖ͡°)
@eeehhh W aucie mam 12 letniego 5S jako odtwarzacz muzyki. Muli bo system aktualizowany, ale technicznie bez zarzutu. Nawet wokół gniazda ładowania żadnej ryski a w nowych porysowane.
Nie wiem kiedy ostatnio go miałem w ręku, patrząc na daty w moich archiwach fotek i filmów to te trzaskane nim datowane są na wakacje 2014. Potem była przekochana Lumia 930.
#apple #iphone #ios #telefony #kiedystobylo
źródło: 20250323_081231
PobierzBojler roomy właśnie są dla hipsterów.
Terefere
źródło: 357511e74e814ae01ea836150bd75d93
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@eragonn14: ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oy vey. W 2040 roku sprzedam go za to jakiemuś retro freakowi za ładne pieniądze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eeehhh: Jakiś czas temu przesiadłem się na samsunga ultra. Pierwsza moja myśl po podniesieniu go była taka że mój następny telefon będzie mniejszy xD