Aktywne Wpisy

JonaszSynGrazyny +942
Jak ostatnia pipa rysnalem dziś Pana na parkingu. Wyjeżdżając, przodem. No jak leszcz. No mówię kij trza czekac. Pan wraca z dziećmi z zakupów, dostrzegł i widzę jak zwalnia załamany. Mówię halo to Pana, bo to ja winowajca. Chłop tak się ucieszył, że poczekałem i nie kombinowałem, taki był mily, uprzejmy i układny, że aż mi w---w minął zem taka niemota. A później jeszcze się okazało, że mam prawo raz na 3

Lenalee +103
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
źródło: image
Pobierz@HumbugPL: nazwanie absurdem artykułu z kodeksu prawa wyborczego bez jakiejkolwiek argumentacji sprawia, że wychodzisz na dyletanta, a nie poważnego człowieka. Jakie masz doświadczenie w prawie wyborczym i dlaczego uważasz, że przesłanki stojące za wprowadzeniem tego prawa przestały obowiązywać?
Dla ułatwienia kodeks wyborczy.
źródło: 1000009888
PobierzStanowski nie jest zarejestrowanym kandydatem na prezydenta. Nie złożył 100k podpisów, więc robi sobie co chce, jako zwykły obywatel. Jednak, lewiki szukają sobie nowych ogarów, którzy za cenę zaistnienia na chwilę w mediach będą szczuć na każdy bezsens.
@labedziejowski: kiedy Trzaskowski zaprosił drugiego kandydata na scenę, zachęcał do zbierania podpisów dla niego i dał mu mówić z mównicy?
@Xinnoth: skoro zna prawo i go przestrzega, to jest idealny
@Plotkova99: jeżeli nie cytujesz do czego się odnosisz, to nie stosuj zaimków, żebym nie musiał zgadywać o kim mówisz.