Average p0lka: - Miej świadomość, że masz w koszyku 2 rogale tańsze + jeden droższy. - „Nie chce mi się nabijać osobno, nabije 3x tańszy, robiłam tak wiele razy, Yolo xd” - Oj oj przypał, pan ochroniarz idzie w moją strone. - Chlip chlip jo nie chcioł, robienie z siebie ofiary, odwracanie kota ogonem, winien jest cały świat tylko nie ja, umywanie rączek i niechęć aby ponieść jakiekolwiek konswekwencje, płacz i gra na emocjach czyli typical p0lka - W nagrode za oszustwo p0lka otrzymuje bon na 20 zł co zresztą wyśmiewa, bo chyba oczekuje, że lidl opłaci jej teraz terapie + wakacje w Egipcie dla podreperowania psychy. - Cała polska współczuje i śle wsparcie.
@pogodny_mis65: czyli ona może się pomylić a ochroniarze już nie? Za pomyłkę ochroniarzy ona chcę rekompensat a za swoją juz nie? Może zapłaci kilka tys rekompensaty za swoja pomyłke i wycieczke dla ochroniarzy do egiptu? Moze powinno to dzialac w 2 strony? Stylizacja ala lewandowska i juz wiadomo ze ma sie do czynienia z pozerką i manipulantką
@pogodny_mis65: problemem jest to, że kasy samoobsługowe przerzucają odpowiedzialność na klienta. Teraz to ty musisz uważać, żeby się nie pomylić, bo jak nie to możesz zostać oskarżony o oszustwo
@jedrek1212 Totalnie nie wierze w to, że ona sie tutaj pomyliła. Jakim cudem nie pamiętała jakie rogale wybierała 3 minuty wcześniej? Poleciała w c---a, zawsze przechodziło, a tym razem się nie udało i wielki płacz.
problemem jest to, że kasy samoobsługowe przerzucają odpowiedzialność na klienta. Teraz to ty musisz uważać, żeby się nie pomylić, bo jak nie to możesz zostać oskarżony o oszustwo
@jedrek1212: To fakt i za takie głupie rogale mogła dostać minimalnie zawiasy lub prace społeczne. Zgadzam się, że to absurd.
@pogodny_mis65: ja kiedyś kupowałem w Biedronce rogala świętomarcińskiego to mi pani kasjerka go skasowała jako jakiś tańszy. Po odejściu od kasy coś mi się za mała wydawała kwota, zauważyłem to i chciałem dopłacić, ale kierownik mi powiedział, że się nie da teraz tego zmienić i mam sobie iść. Wszystkie kasy miały długą kolejkę i pewnie nie chciało im się nabijać zwrotu i kasować ponownie.
@pogodny_mis65: parę lat temu w Auchan kupowałem na wagę jakie 6 różnych sypanych orzechów/płatków w najróżniejszych cenach. Nad wagą była kamera, więc miałem świadomość że nie wolno się pomylić przy wyborze naklejek. Będąc przy kasie, zanim kasjerka ruszyła moje produkty to zadzwonił jej stoiskowy telefon z ochrony w stylu "skrupulatnie mu zważ każdą torebeczkę i przeczytaj wydruki" bo robiła to długo i dokładnie. Musieli się zdziwić że wszystko zrobiłem legalnie.
@jedrek1212: dokładnie, dlaczego to ja mam znać na pamięć nazwy wszystkich gówien? Ja tu nie pracuję. Kasy samoobsługowe powinny automatycznie dawać zniżkę co najmniej 20% jeśli mam wykonywać pracę sprzedawcy i ponosić odpowiedzialność za jego błędy.
@Ka4az Tak naprawde zyskiem tutaj nie jest 1 czy 2 zł tylko wygoda dla której ta Julka jest w stanie ryzykować swoje własne dobre imie, a później jeszcze robi dramy, bo ktoś ją przyłapał na oszustwie.
@Ka4az Tak naprawde zyskiem tutaj nie jest 1 czy 2 zł tylko wygoda dla której ta Julka jest w stanie ryzykować swoje własne dobre imie, a później jeszcze robi dramy, bo ktoś ją przyłapał na oszustwie.
- Miej świadomość, że masz w koszyku 2 rogale tańsze + jeden droższy.
- „Nie chce mi się nabijać osobno, nabije 3x tańszy, robiłam tak wiele razy, Yolo xd”
- Oj oj przypał, pan ochroniarz idzie w moją strone.
- Chlip chlip jo nie chcioł, robienie z siebie ofiary, odwracanie kota ogonem, winien jest cały świat tylko nie ja, umywanie rączek i niechęć aby ponieść jakiekolwiek konswekwencje, płacz i gra na emocjach czyli typical p0lka
- W nagrode za oszustwo p0lka otrzymuje bon na 20 zł co zresztą wyśmiewa, bo chyba oczekuje, że lidl opłaci jej teraz terapie + wakacje w Egipcie dla podreperowania psychy.
- Cała polska współczuje i śle wsparcie.
Kurtyna. Żyjemy w cuckoldstanie
#p0lka #bekazpodludzi #bekaztwitterowychjulek #patologiazewsi
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@jedrek1212: To fakt i za takie głupie rogale mogła dostać minimalnie zawiasy lub prace społeczne. Zgadzam się, że to absurd.
Musieli się zdziwić że wszystko zrobiłem legalnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: image
PobierzXD