Aktywne Wpisy

vieniasn +182
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
Jefrjeitor +150
Też macie wrażenie, że ceny dosłownie wszystkiego odleciały w kosmos? Mieszkania, działki, samochody, usługi... Odleciały tak bardzo, że praktycznie się nie sprzedają.
#ceny #inflacja #nieruchomosci #pieniadze
#ceny #inflacja #nieruchomosci #pieniadze
Właśnie zostałem okradziony na całe 98 złotych xD
Jak to się stało?
Ktoś się wbił na moje konto PayPal gdzie była podpięta karta debetowa i zrobił zakupy na zalando podając dane do wysyłki, które dostałem na maila jakoś potwierdzenie wykonania transakcji.
Karta oczywiście już zablokowana, hasła zmienione.
W tym wszystkim zabawne jest jak ktoś się połasił na jakieś grosze robiąc sobie znacznie większe problemy.
O ile to będzie możliwe jutro sprawę zgłoszę na policję. Jeśli nie da rady w niedzielę, to załatwię to w przyszłym tygodniu.
Jeśli jesteście ciekawi dalszego rozwoju sytuacji to dajcie plusa. Zawołam.
Sa tu Mirki z okolic Troszyna? #gorzow #kostrzynnadodra #gorzowwielkopolski
#scam #zlodzieje #bezpieczenstwo #kradziez
źródło: IMG_4435
Pobierz@FELIX90: nikt nic z tym nie zrobi.
Współczuję
@qqaa Jak cie nie obchodzi to przecież nie musisz się udzielać. Tak nakazuje logika przynajmniej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@FELIX90: Ciekawe czy osoba której dane udostępniłeś i szkalujesz że cię okradł również lubi trzymać się zasad( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamawianie paczek na kogoś i ich nieodbieranie nie ma większego sensu.
Udostępniam dane ze swojego konta PayPal. Imię i nazwisko prawdziwe nie jest a adres możesz znaleźć przykładając pinezkę w dowolne miejsce na mapie Google
Troche dziwne ze zamowił cos za ~100zł a nie za 500
Może liczył ze sie nie zorientujesz, jak Ci bedzie brakować stówy
@niebezpiecznik-pl jak to możliwe?
@FELIX90: Skąd mamy pewność, że to nie jest twój były chłopak który cię już nie chce?
Taka mała gejowska zemsta
Komentarz usunięty przez moderatora
@FELIX90: przeleciałem się po Street View. W tym całym Troszynie jest paczkomat. Ważniejsze niż ten adres który został podany jest numer telefonu, na który wysłane zostanie powiadomienie z kodem do otwarcia drzwiczek.
Telefon pewnie też na słupa, ale zawsze miałaby się nasza bohaterska policja czego
@Chwast25 Chętnie bym tak zrobił gdyby nie fakt 300 km w jedną stronę. Szkoda mi czasu i nie ja jestem od wymierzania sprawiedliwości ale ciekawi mnie cała sytuacja.
@ggs-hg Jesli te dane należą do osoby, która dokonała płatności to on musi być intelektualnie na poziomie tych gości łapanych. Przez ecpu