Aktywne Wpisy
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz
ewataewa 0
#perfumy weto weto weto....
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
A jak Ty miałbyś/miałabyś moc sprawczą, by zawetować jedną markę, to byłaby to:
źródło: Zrzut ekranu 2026-03-12 221346
Pobierz

Właśnie zostałem okradziony na całe 98 złotych xD
Jak to się stało?
Ktoś się wbił na moje konto PayPal gdzie była podpięta karta debetowa i zrobił zakupy na zalando podając dane do wysyłki, które dostałem na maila jakoś potwierdzenie wykonania transakcji.
Karta oczywiście już zablokowana, hasła zmienione.
W tym wszystkim zabawne jest jak ktoś się połasił na jakieś grosze robiąc sobie znacznie większe problemy.
O ile to będzie możliwe jutro sprawę zgłoszę na policję. Jeśli nie da rady w niedzielę, to załatwię to w przyszłym tygodniu.
Jeśli jesteście ciekawi dalszego rozwoju sytuacji to dajcie plusa. Zawołam.
Sa tu Mirki z okolic Troszyna? #gorzow #kostrzynnadodra #gorzowwielkopolski
#scam #zlodzieje #bezpieczenstwo #kradziez
źródło: IMG_4435
Pobierz@FELIX90: nikt nic z tym nie zrobi.
Współczuję
@qqaa Jak cie nie obchodzi to przecież nie musisz się udzielać. Tak nakazuje logika przynajmniej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@FELIX90: Ciekawe czy osoba której dane udostępniłeś i szkalujesz że cię okradł również lubi trzymać się zasad( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamawianie paczek na kogoś i ich nieodbieranie nie ma większego sensu.
Udostępniam dane ze swojego konta PayPal. Imię i nazwisko prawdziwe nie jest a adres możesz znaleźć przykładając pinezkę w dowolne miejsce na mapie Google
Troche dziwne ze zamowił cos za ~100zł a nie za 500
Może liczył ze sie nie zorientujesz, jak Ci bedzie brakować stówy
@niebezpiecznik-pl jak to możliwe?
@FELIX90: Skąd mamy pewność, że to nie jest twój były chłopak który cię już nie chce?
Taka mała gejowska zemsta
Komentarz usunięty przez moderatora
@FELIX90: przeleciałem się po Street View. W tym całym Troszynie jest paczkomat. Ważniejsze niż ten adres który został podany jest numer telefonu, na który wysłane zostanie powiadomienie z kodem do otwarcia drzwiczek.
Telefon pewnie też na słupa, ale zawsze miałaby się nasza bohaterska policja czego
@Chwast25 Chętnie bym tak zrobił gdyby nie fakt 300 km w jedną stronę. Szkoda mi czasu i nie ja jestem od wymierzania sprawiedliwości ale ciekawi mnie cała sytuacja.
@ggs-hg Jesli te dane należą do osoby, która dokonała płatności to on musi być intelektualnie na poziomie tych gości łapanych. Przez ecpu