Wpis z mikrobloga

Ehh mireczki dopadły mnie dzisiaj nostalgie i przemyślenia. Mam młodszą siore, dosyć sporo. Wyskoczyły mi jakieś foty na fejsie z jej ogólniaka. Tak przeglądam sobie te laski na zdjęciach i przypomniały mi się stare czasy i dziewczyny. Powiedzcie mi jak to jest, że #p0lki tak szybko się starzeją. Na zdjęciach młode buźki, promienne 18nastki. Zgrabne i młode ciała. Minęło kilka lat, przeglądam foty koleżanek z dawnej szkoły, niezłych szprych niegdyś. Kartoflane, stare gęby, przepalone przez szlugi albo inne cuda na kiju. Niby aż tyle czasu nie minęło, a patrzysz na nie i jakbyś widział zupełnie inne osoby. Randkowanie z babami koło 30tki to nie sa sympatyczne spotkania, tylko wywiady z przestarzałymi ropuchami. ( ͡° ʖ̯ ͡°) #p0lka #logikarozowychpaskow #redpill #przegryw #blackpill
twoj-stary096 - Ehh mireczki dopadły mnie dzisiaj nostalgie i przemyślenia.  Mam młod...

źródło: IMG_9355

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@twoj-stary096: Bo mają 2000 spermiarzy każdego dnia, więc po co mają dbać o siebie? Dlaczego mają rezygnować z ćpania, alkoholu, braku aktywności fizycznej skoro i tak się zawsze beciak nawinie? Ty beciaku, masz z---------ć na siłownię, dobrać odpowiedni pasek do spodni, robić moneymaxxing, żeby mieć szansę na jedną parę na tinderze, umówić się z księżniczką p0lka, zapłacić za obiad i potem wychowywać jej czarnego potomka. BRUTALNE. Clown World. Natura.
  • Odpowiedz
  • 15
@_Alessandro_: kiedyś wychodziło się z dziewczyną na spacer, były jakieś bardziej chętne do pogadania, pośmiania się, takie bardziej „żywe”. Teraz przyjdzie taka locha z fochem, bo wszystkie zdjęcia przerobione, „jom trzeba zdobywać, nie pójdę na spacer ty przegrywie” i musisz zabawiać ją i jej obrażoną gębę.
  • Odpowiedz
@macvir: one wyglądają często jakby się specjalnie tak oszpecały. Wypłowiałe włosy farbowane, wydziarane jak pisanki na wielkanoc, często z nadwagą. Pompują te usta czy inny botox a wyglądają jeszcze gorzej jak przed, bo nie potrafią się pogodzić z upływem czasu.
  • Odpowiedz
@twoj-stary096 Młode Polki masakrycznie niszczą sobie kondycję skóry tonami tapety. Najlepiej starzeją się panie podchodzące ostrożnie do makijażu.

Żywność w naszym kraju zazwyczaj nie jest dobrej jakości. To, w połączeniu z lenistwem do gotowania sprawia, że wiele naszych rodaczek zmaga się z nadwagą.
  • Odpowiedz
@twoj-stary096: jak kobiety dbają o siebie to dobrze wyglądają, z facetami jest podobnie. Jak facet nie dba to po 30 wygląda gówniano. Lokalizacja ma znaczenie i całe otoczenie, zachowania.
Ja widzę kobitki 30 lat i są to fajne d--y.
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: widzę, że tinder to stał się jedynym sposobem znalezienia dziewczyny. We łbach się już konkretnie poprzewracało.
Te kobitki co szukają konkretnego faceta to potrafią o siebie zadbać bo takich paskudnych to nikt nie chce oprócz 2000 takich samych facetów wyglądających jak świnie.
  • Odpowiedz
@Qullion: a jak dla mnie to też kwestia genów i stylu życia. Spójrzysz na matkę swojej dziewczyny i już wiesz, co Cię czeka za kilka lat. Jeszcze jak z czasem wjeżdżają dzieci to im już wisi jak wyglądają.
  • Odpowiedz
@twoj-stary096: nie do końca, dzieci różnie dziedziczą cechy i warto popatrzeć z kim ma więcej wspólnego z ojcem czy matką. Jak dziewczyna ma brata to on może mieć więcej z matki.
Jak wjeżdżają dzieci to nie ma czasu na nic, rodzice muszą włożyć sporo wysiłku w ich wychowanie, a nie koniecznie upiększanie siebie bo nie w tym cel.
  • Odpowiedz
Randkowanie z babami koło 30tki to nie sa sympatyczne spotkania, tylko wywiady z przestarzałymi ropuchami. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@twoj-stary096: Jestem już dawno po trzydziestce, a nie czuję się staro, wiadomo, nie wyglądam jak nastolatka, ale nawet jak byłam młoda, to byłam brzydka, więc co za różnica xD Lubię memy i żarty, mam różne zainteresowania, niektóre są trochę na granicy prawa (jak urbex i chodzenie po
  • Odpowiedz