Wpis z mikrobloga

Poszłam po 30 na magisterkę, nie mam tam żadnych znajomych (w sumie generalnie nie mam xd), dzisiaj jakaś dziewczyna również 30+ z którą muszę zrobić grupowy projekt postanowiła mnie zaadoptować i z koleżanką do mnie podeszły i mnie zaczepiajo i jest miło.
()
#studbaza #samotnosc #chwalesie #gownowpis #przegrywpo30tce #przegryw
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@P0lka: czyli nie życie studenckie pełną parą. Ja czasami tęsknię do tych czasów imprez w akademiku do samego rana, ale nie chlańska tylko dyskusji. Potem krótka drzemka i chyba jeszcze pijanym się szło na ćwiczenia xD Też myślę nad jakimiś zaocznymi, ale trochę kasy szkoda, bo to byłoby bardziej na zasadzie właśnie wyjścia z piwnicy, bo mam już wykształcenie i pracę, ale moje życie ogranicza się do pracy i potem
  • Odpowiedz
  • 0
@incelowski: z moim charakterem żadne imprezy i tak nie wchodzą w grę, przynajmniej mam przed sobą wymówkę, że praktycznie z nikim nie gadałam, bo jak tu kogoś poznać jak się widzimy max w co drugi weekend, a połowa zajęć zdalnie. ¯\(ツ)/¯

Ja te studia robię na wypadek, gdyby mgr mi się kiedyś przydał, bo przecież nie zaszkodzi, dziewczyna z posta robi właśnie dlatego, że w robocie jej kazali.
  • Odpowiedz
@P0lka: Może będą chciały później notatki pożyczać. Ludzie są albo mili, albo niemili lub są niemili, a udają miłych. Przemyśl to, bo może tak był, że ta ich troska wynika z tego, że sprawiasz np. wrażenie takiej co dużo wie i jest ogarnięta. Sam pamiętam jak kolega lata temu skarżył się, że mieszka w pokoju w akademiku z chemikiem co robi magistra z administracji. Typ na chemii radził sobie tak
  • Odpowiedz