Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: Cieszę się że Szymon uruchomił się w kampanii, może więcej osób go doceni jako dobrego i inteligentnego człowieka. Ma mój głos w wyborach niezależnie od sondaży, nie imponuje mi chamstwo i buta w przeciwieństwie do sporej cześći wyborców , potrzebujemy racjonalnego prezydenta w tych może trudnych kolejnych dla nas czterech latach. To jest jedyna osoba która wiem że nas nie zawiedzie na dobre i na złe. Zeleński też był
  • Odpowiedz
  • 10
@CipakKrulRzycia Hola, Hola! Zaoranie i maskarcja to zwroty zarezerwowane dla prawakow jak ktoś z konfederacji nazwie kogoś lewakiem, albo głupkiem. Proszę przestrzegać reguł!
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: nie mogę się doczekać debaty, przecież memcen tam będzie potrzebował ratowników medycznychXDDDDD
Tam już tiktok i maciusie 15-letni z głównej nie pomogą

ciekawi mnie jakie dowody ma Hołownia ze niby konfederacja jest prorosyjska.

@andbatros przeciez wspomnial o sojuszu z kacapksim AfD, to już jest fakt. Na tym można zamknąć pytanie.
Jazda z kacapkami
  • Odpowiedz
@UchoSorosa: btw Ale koleś ma energie przegrywa. Najpierw boi się wyjść na scenę a jak już Hołownia rzuca swój monolog to jedyne na co go stać to po prostu powiedzenie że bardziej liczył na dialog i podziękowanie xD Od razu widać że wyborca Mentzena.
  • Odpowiedz
@Golders-Green: ten sam Szymon ktory zapraszal nielegalnych imigrantow do sejmu, chcial wprowadzenia cyfrowej waluty i wysylac nas na wojne? Gdzie racjonalizm wobec osoby, ktora pelniac druga funkcje w panstwie mowi, ze Putina bedzie wgniatac w ziemie?
  • Odpowiedz
@opewnieJerzy no z tymi beżowymi to był PRowy strzał w kolano, moim zdaniem powinien być świadomy nastawienia większości do imigrantów w Polsce, z groźbami do Putina nie mam nic przeciwko odstraszaniu Ruskich, ale i tak Radek to robi najlepiej! Widać w sejmie jak radzi sobie z zarządzaniem prowadzi inteligentny dialog z niejednymi prymitywami, moim zdaniem jest świetny w tematach legistlacyjnych, a pewnie jeszcze sporo odsłoni dobrego o sobie. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: ALE JAK TO TAK NIKT GO NIE WYBUCZAŁ, NIE WYGWIZDAŁ, NIE SKOPAŁ I NIE PRZEPĘDZIŁ WYZYWAJĄC OD LEWAKÓW, A SZYMEK NIE UCIEKŁ PRZED PYTANIAMI NA HULAJNODZE RECYTUJĄC TEKSTY Z POLSKICH KOMEDII Z LAT 90?!?!?!?!? I TO MA BYĆ POWAŻNY KANDYDAT?!?!?!?!
  • Odpowiedz