Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.
Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.
Według mnie w związku nie
Różowa chce żebym zerwał kontakt z przyjacielem, bo go nie trawi , grozi zerwaniem zaręczyn.
Znam się z nim 15 lat, mocno się kumplujemy. Nie ściąga mnie na jakąś zła drogę. Mamy po prostu fajny vibe jak się spotykamy, ale moja różowa chyba jest o to zazdrosna. Każde spotkanie z nim czy sam na sam czy w większym gronie kończy się późniejszą awanturą.
Według mnie w związku nie

njay +38
#kupujpolskieprodukty
Hej, chciałbym przedstawić analizę dostępnych na rynku płynów do mycia naczyń i kapsułek do zmywarek. Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Ludwik - firma z okolic Wrocławia, produkująca kultowy płyn do mycia naczyń, ale również kapsułki do zmywarki (tańsze i lepsze od zagranicznej konkurencji, polecam), nabłyszczacz, sól, również wersje eko. To chyba jedyna polska firma produkująca chemię do zmywarek.
Hej, chciałbym przedstawić analizę dostępnych na rynku płynów do mycia naczyń i kapsułek do zmywarek. Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Ludwik - firma z okolic Wrocławia, produkująca kultowy płyn do mycia naczyń, ale również kapsułki do zmywarki (tańsze i lepsze od zagranicznej konkurencji, polecam), nabłyszczacz, sól, również wersje eko. To chyba jedyna polska firma produkująca chemię do zmywarek.

źródło: temp_file8851513656124066287
Pobierz
Dlaczego ludzie wybaczyli tej grze? Nie poprawiono w niej zupełnie nic poza paroma bugami a teraz ma 85% pozytywnych na steamie (95% biorąc pod uwage najnowsze recenzje)
Czy wersja z dnia premiery różni się czymś od tego co mamy dzisiaj, poza odrobine lepszą optymalizacją i paroma zlikwidowanymi bugami?
#cyberpunk #gry #cdprojektred
źródło: cyberpunk-2077-ultimate-edition-ultimate-edition-pc-game-gog-com-cover
Pobierz@WujaTHC: usuwanie negatywnych recenzji po prostu trochę trwa
@WujaTHC: Bo to są owieczki niemające żadnych wymagań wobec kupowanego produktu.
Tenże "akt wybaczenia" całkowicie przekreślił u mnie nadzieję na to, że w przyszłości twórcy gier będą się przykładać do absolutnych standardów, jakimi powinni się kierować podczas tworzenia gier.
Z cyberpunkowych światów wolę Deus Exy, ale nie sposób odmówić CP, że jest grą o którą Redzi zawalczyli i wyszli z walki zwycięsko. Nie będę się o wadach wypowiadał, bo jak w wielu innych grach te same wady które tu dostrzegłem ignorowałem, tak
@WujaTHC: zostało przerobione całe drzewko umiejętności, działanie policji i balans przeciwników, ciężko to nazwać niczym
abstrahując, że problemy techniczne stanowiły przytłaczającą większość mankamentów tej gry więc w czym problem?
źródło: no-preorders
PobierzBłędów też tone połatali, grałem na premierę i już wtedy było czuć, że gra ma w sobie to coś ale wygląda jak wczesna beta z kilkoma nietrafionymi pomysłami.
Po 2.0 to już całkiem dobra pozycja, która dalej ma problemy, ale to niebo a ziemia.
Także nie wiem co zmieniło się od premiery, ale gra obecnie to bardzo przyjemny fabularnie i rozgrywkowo brylancik. Daje dużo możliwości grania różnymi buildami.
Dodatek też
i przeszedłem całą gre z dodatkiem. Bardzo dużo poprawili, wczesniejszej gry praktycznie nie dało się skonczyc
pick your poison bo klimatem i story jest wybitna
bardzo fajnie że rozwijali ją tyle po premierze
a i zapomniałbym największym rozczarowaniem w CP2077
Fabuła tak sobie.
Świat ogromny ale wszędzie taki sam.
Malo lokalizacji i bardzo krótka.
Wieśkowi 3 to do pięt nie dorasta.
@WujaTHC: Grałem na mocnym pececie na premierę więc nie miałem czego wybaczać.Byłem zadowolony bo dostałem to czego chciałem - grę action rpg. Po wersji 2.0 z dodatkiem to jedna z moich ulubionych gier.