Wpis z mikrobloga

Muszę przyznać, że Hołownia robi piękną robotę z tym waleniem w Memcena. I widać, że jako chyba jedyny z mainstreamu albo jeden z nielicznych ma to dobrze przeanalizowane, a nie jak inni (np. Trzaskowski) „yyy, Memcen nie chce żadnych podatków”. Hołownia dobrze uderza.

Będę głosował na Trzaskowskiego, ale na Hołownię też bym mógł zagłosować z czystym sumieniem. U mnie nie ma żadnego mniejszego zła, a większe dobro. Choć może na finiszu zmienię zdanie i zagłosuję na Hołownię, jak będzie tak walił w Konfederosję. To mi się najbardziej nie podoba w Trzaskowskim, że on ich kompletnie ignoruje, mimo że walą w niego jak w bęben

#polityka #konfederacja #wybory #4konserwy #neuropa
Gours - Muszę przyznać, że Hołownia robi piękną robotę z tym waleniem w Memcena. I wi...

źródło: IMG_5414

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours: Hołowni zostało tylko szczekanie na Mentzena i walka o 5% bo nic innego nie potrafi w tej kampanii zaprezentować, tylko chyba nie rozumie ,że ten jego sprytny plan nie działa xD
  • Odpowiedz
@Gours: Zdecydowanie na Szymona głosuję! To mój idealny kandydat dla Polski na następne cztery lata, jako marszałek spisał się wzorowo prowadząc sejm i egzekwując przyjęte zasady (te sejmowe jak i dobrej kultury). Jedyne co mogę zrobić jako jego przyszły wyborca to głosić dobre słowo o nim. Alleluja i pozdrawiam wykop
  • Odpowiedz
To mi się najbardziej nie podoba w Trzaskowskim, że on ich kompletnie ignoruje, mimo że walą w niego jak w bęben

@Gours: ja myślę, że to specjalna zagrywka. Pozytywna kampania przynosi lepsze efekty niż negatywna o czym się kiedyś przekonał PiS. Trzaskowski prowadzi bardzo bezpieczną kampanię, a brudną robotę odwala za niego Hołownia
  • Odpowiedz
To mi się najbardziej nie podoba w Trzaskowskim, że on ich kompletnie ignoruje, mimo że walą w niego jak w bęben

@markus666: jak będzie walił negatywnie to będzie miał przeciwko sobie kilku prawicowych kandydatów których głosy się zsumują w drugiej turze. Jak kogoś interesuje "gra" polityczna to polecam podcasty Polityki Insight. Zajebiście wyjaśniają strategie wyborcze.

Hołownia ma inną metodą, bo jest w innej pozycji. Tego nie potrafią zrozumieć konfederatki roztropki
  • Odpowiedz
No, sobie nie pomoże, ale trochę wypromuje Mentzena

@jednorazowka: wypromuje? Raczej pokaże prawdziwe jego oblicze tym, którzy za bardzo nie śledzą polityki, ale coś tam słyszeli, że chce obniżyć podatki.

Kolejny przykład dlaczego powinny być prowadzone testy uprawniające do głosowania...
  • Odpowiedz
@Gours

Hołownia robi piękną robotę z tym waleniem w Memcena

robi z siebie pośmiewisko co najwyżej, tyle mu tylko zostało w swojej nieudolnej politycznej karierce
  • Odpowiedz
@Gours jesteś kolejnym politycznym trollem wykopu. Sprawdźcie jego akcje. To konto nic nie robi tylko wali w Giertychowy bęben.
  • Odpowiedz
Hołowni zostało tylko szczekanie na Mentzena i walka o 5% bo nic innego nie potrafi w tej kampanii zaprezentować, tylko chyba nie rozumie ,że ten jego sprytny plan nie działa xD

@xmthris: oczywiście, memcen 15% i marzenia o drugiej turze xd. A w ogóle to twoim tokiem myślenia przez ostatnie różne wybory konfa i poprzednio korwin itp miała tylko szczekanie na popis itp. xd

Memcen za to ma w tej
  • Odpowiedz