Aktywne Wpisy
ninjav9max +73
25 lat za obrazę witaminki
#pieklomezczyzn
#pieklomezczyzn

źródło: 7bf95208-7ea4-437f-8f63-c422916c89f8
Pobierz

źródło: temp_file4046580690420838503
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 7bf95208-7ea4-437f-8f63-c422916c89f8
Pobierzźródło: temp_file4046580690420838503
PobierzWykop.pl
Będę głosował na Trzaskowskiego, ale na Hołownię też bym mógł zagłosować z czystym sumieniem. U mnie nie ma żadnego mniejszego zła, a większe dobro. Choć może na finiszu zmienię zdanie i zagłosuję na Hołownię, jak będzie tak walił w Konfederosję. To mi się najbardziej nie podoba w Trzaskowskim, że on ich kompletnie ignoruje, mimo że walą w niego jak w bęben
#polityka #konfederacja #wybory #4konserwy #neuropa
źródło: IMG_5414
Pobierz@Gours: ja myślę, że to specjalna zagrywka. Pozytywna kampania przynosi lepsze efekty niż negatywna o czym się kiedyś przekonał PiS. Trzaskowski prowadzi bardzo bezpieczną kampanię, a brudną robotę odwala za niego Hołownia
@markus666: jak będzie walił negatywnie to będzie miał przeciwko sobie kilku prawicowych kandydatów których głosy się zsumują w drugiej turze. Jak kogoś interesuje "gra" polityczna to polecam podcasty Polityki Insight. Zajebiście wyjaśniają strategie wyborcze.
Hołownia ma inną metodą, bo jest w innej pozycji. Tego nie potrafią zrozumieć konfederatki roztropki
@Gours: To dawaj w pierwszej na Hołownię
@Gours: No, sobie nie pomoże, ale trochę wypromuje Mentzena.
@jednorazowka: wypromuje? Raczej pokaże prawdziwe jego oblicze tym, którzy za bardzo nie śledzą polityki, ale coś tam słyszeli, że chce obniżyć podatki.
Kolejny przykład dlaczego powinny być prowadzone testy uprawniające do głosowania...
robi z siebie pośmiewisko co najwyżej, tyle mu tylko zostało w swojej nieudolnej politycznej karierce
@Gours: Niezłe urojenia
@xmthris: oczywiście, memcen 15% i marzenia o drugiej turze xd. A w ogóle to twoim tokiem myślenia przez ostatnie różne wybory konfa i poprzednio korwin itp miała tylko szczekanie na popis itp. xd
Memcen za to ma w tej