Aktywne Wpisy

shaelix92 +468

źródło: targi_beauty
Pobierz
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Najgorszy to jest ten wiater, bo nawet jak jest przyjemnie, a jest wiater, to trening jest ciężki(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dzisiaj wleciał BNP, miało być 4x1,5km w tempie 5:05, 4:55, 4:45, 4:35, ale niestety zabrakło sił na ostatnie 500m (dzięki wiater ( ಠ_ಠ)). Niemniej jednak trening udany, zakręciłem się wokół życiówki na 5km (wyszło 23:44, zabrakło 11 sekund ᕦ(òóˇ)ᕤ)
Oby tak dalej ʕ•ᴥ•ʔ
#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie #wmordewind
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000006457
Pobierzźródło: temp_file5094523017817817226
Pobierz