Aktywne Wpisy

SaandMann +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

affairz +69
powoli do przodu! Od ostatniego update (20.01.2025) stan konta powiększył się o prawie 26,5 tysiąca złotych
początkowo: 100k
aktualny stan: 326,4k (+226,4k w niecałe 4 lata)
wynik na poprzednim podsumowaniu: 300k
#
początkowo: 100k
aktualny stan: 326,4k (+226,4k w niecałe 4 lata)
wynik na poprzednim podsumowaniu: 300k
#

źródło: 17-04-2025
Pobierz
Czuję się bezsilny jak patrzę na ładnych ludzi czuję się tak jakby byłbym nic nie wart i jakbym zostałbym stworzony do cierpienia przez mój wygląd
Nawet jak nie patrzę to o tak o tym myślę czasami XDD nie na serio czasami po prostu myślę sobie o tym jak ktoś ma łatwiej tylko dlatego że nie dostał genów "z psiej budy" (jak moje) a zwalenie konia czasami paradoksalnie jest stanie pogorszyć sytuację XD
Też bym tak chciał i to bardzo niestety przy ładnych ludziach czuję się jak podczłowiek czuję się bezsilny bo wiem że już nic nie mogę zrobić wiem że Jestem skazany na cierpienie przez mój wygląd co niestety budzi u mnie często zazdrość i wręcz czasami niechęć do takiej ładnej osoby wiem jestem p------y i nie powininiem odczuwać tych emocji jednakże one same się u mnie pojawiają niestety nawet jeśli wiem
Rozumiem cię i to bardzo( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niektórzy niestety tak chyba
Niby tak z drugiej strony to jednak to że takie emocje się u mnie pojawiają tylko dlatego bo ktoś jest ładny raczej jest za to oznaką czegoś złego a dokładnie złego zdrowia psychicznego niestety