Aktywne Wpisy
Witam chciałbym przedstawić wam moją sytuację, Mam 29 lat i jestem (jeszcze) w 10 letnim związku z moją Angeliką. Otóż ciężko mi to napisać, ale zdradziłem dziewczynę z którą jestem prawie 10 lat i z którą planowałem przyszłość. Zdradziłem ją z prostytutką, czuję się jak ostatni kiep i nie mogę sobie wybaczyć że zrobiłem jej takie świństwo. Stało się to 27 dni temu, a kilka dni później wylądowałem w szpitalu psychiatrycznym bo
mozgen +4
#smolensk
Nitka: co robiliście 15 lat temu gdy dowiedzieliście się o katastrofie?
Ja zaczynam:
Robiłem rapidografem pismo techniczne na zaliczenie na studiach.
Nitka: co robiliście 15 lat temu gdy dowiedzieliście się o katastrofie?
Ja zaczynam:
Robiłem rapidografem pismo techniczne na zaliczenie na studiach.
Nie wiem czy się smiać czy płakać.
Chłopie (i dziewczyno) jeden z drugim, za taki hajs to ty się ciesz jak będziesz miał jakiekolwiek auto, które nie jest przerdzewiałe na wylot, albo silnik nie jest zalany moto-doktorem. No ale szukacie wiatru w polu. I znajdujecie ,,perełki", auto co Niemiec do kościoła nim tylko jeździł z przebiegiem 190k km. A jak się dokładniej sprawdzi, to okazuje się, że jednak 2x większy przebieg. A oprócz tych wydanych 15 koła, to trzeba kolejnego piętnastaka wrzucić w ciągu półtora roku, żeby to to w ogóle jeździło do przodu.
Ale żeby nie było zdarzają się perełki. Pomogłem w ostatnim roku sprzedać 3 auta. Zapodałem niższe ceny, bo sprzedającym zależało na rychłym upłynieniu:
1) Skoda Fabia I Kombi 2006' 1.4 TDI 70KM, stan poprawny, ale za jakiś czas będą czekały poprawki blacharskie podwozia / renowacja - inaczej może nie przejść przeglądu za 2-3 lata, 250k km przebiegu - sprzedana w 18 dni za 6000 zł (upuszczone z 7500 zł)
2) VW Polo V 2014' 1.2 TDI 75 KM, stan igła, 240k km przebiegu - sprzedana w 12 dni za 25 500 zł (upuszczone z 27 500 zł)
3) Seat Mii 2015' 1.0 MPI 75 KM + lpg, stan bardzo dobry, 220k km przebiegu, - sprzedana w 11 dni za 28 000 zł (upuszczone z 30 000 zł).
#motoryzacja #samochody #sprzedamauto #kupujzwykopem #kupautozmikro
Serio ktoś to kupił za tyle?
Btw fajnie że wróciłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki.