Wpis z mikrobloga

W ostatnim czasie Orange najpierw postanowił mocno zredukować GB/msc (z ok 120 na 15GB) w ofercie, z której korzystałem, a później jeszcze podnieśli cenę z 25 na 31 pln. Do tego wysyłają spam nie zważając, że nie mają zgody, a żądania aby wykazali, że mają zgodę są ignorowane zarówno przez BOK jak i ich IOD.
Także szukam jakiejś oferty nolimit z dużą ilością GB w korzystnej cenie.
Korzystnie wygląda Subskrypcja 80/120 od mobilevikings za 30/35 pln.
Jest jeszcze coś godnego uwagi oprócz vikingów?

#prepaid #orange #play #tmobile #plus #virginmobile #mobilevikings #telefony #android #iphone
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@nieznamniepamietam: Z Orange mam słaby zasięg i w domu i w pracy. No a poza tym wysyłają spam mimo, że wszystkie zgody są wyłączone. Przekazują moje dane ok 100 podmiotom, ale mi na różne sposoby utrudniają dostęp do moich danych, do tego kłamią, manipulują i stosują podwójne standardy. Także nie chcę mieć żadnej usługi u tej patologii.
  • Odpowiedz
@Pffl: rozwiń to, skąd wiesz, że przekazali Twoje dane 100 podmiotom? w jaki sposób utrudniają dostęp do Twoich danych, jakich danych?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@pastor2: Z odpowiedzi na wniosek złożony zgodnie z art.15 RODO. W tejże odpowiedzi jest też lista z ok 100 odbiorcami danych.
Dane przetwarzane przez orange, które mnie dotyczą. Od złożenia wniosku minął już prawie rok. W odpowiedzi na wniosek zostały tylko przesłane dane osobowe takie jak imię, nazwisko, pesel, adres, mail, seria i numer DO, numer telefonu i wg IOD orange były wszystkie informacje wymagane Rozporządzeniem RODO, jakich Administrator danych
  • Odpowiedz