Aktywne Wpisy

NaglyAtakGlazurnika +119
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta

AdamF_OG +349
Dokładnie 20 lat temu zmarł jeden z 3 wielkich Polaków XX wieku (obok Piłsudskiego i Wałęsy) papież-Polak, Jan Paweł II.
Szanujesz, plusujesz.
#papiez #janpawel2 #jp2 #kosciol #religia #chrzescijanstwo #katolicyzm #gimbynieznajo #polska #rocznicanadzisiaj #wydarzenia
Szanujesz, plusujesz.
#papiez #janpawel2 #jp2 #kosciol #religia #chrzescijanstwo #katolicyzm #gimbynieznajo #polska #rocznicanadzisiaj #wydarzenia

źródło: jp2
Pobierz
Także szukam jakiejś oferty nolimit z dużą ilością GB w korzystnej cenie.
Korzystnie wygląda Subskrypcja 80/120 od mobilevikings za 30/35 pln.
Jest jeszcze coś godnego uwagi oprócz vikingów?
#prepaid #orange #play #tmobile #plus #virginmobile #mobilevikings #telefony #android #iphone
https://www.njumobile.pl/oferta/nju-na-karte
Przez pierwszy rok 220GB/mc. Potem poszukasz czegos innego a moze w nju bedzie lepsza oferta. Zasieg Orange.
Jest jeszcze vectra abonament bez dlugiej umowy na zasiegi play
20zl 30GB
Ale potem jest nieograniczony z predkoscia 1Mbit/s czyli uzywalny i duzy pakiet w roamingi UE
Przed chwilą trafiłem na ofertę dostępną w plush, przy dwóch osobach wychodzi 20pln/msc i 89GB na start, a od 3 roku 300GB.
https://www.plushbezlimitu.pl/abo/lista-ofert?offer=na-pol
Dane przetwarzane przez orange, które mnie dotyczą. Od złożenia wniosku minął już prawie rok. W odpowiedzi na wniosek zostały tylko przesłane dane osobowe takie jak imię, nazwisko, pesel, adres, mail, seria i numer DO, numer telefonu i wg IOD orange były wszystkie informacje wymagane Rozporządzeniem RODO, jakich Administrator danych