Wpis z mikrobloga

Cześć Mireczki. Mam sklep na shoperze i sprzedaje własne produkty, lecę z google adsami na automacie shopera ale max co dobijam to 500% ROAS a pasowało by więcej żeby to się ładnie kręciło i domykało finansowo w miesiącu.
Ma ktoś doświadczenie z automatem shoper i przejściem ewentualnie do agencji? Jest szansa ze jakaś zewnętrzna firma wykręci mi więcej? Jeśli tak to proszę o jakieś polecenia.

#ecommerce #kiciochpyta #sklepyinternetowe #pytaniedoeksperta
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@omgoogle: jest szansa spora, że agencja zrobi więcej, ale imo poza samymi Adsami (choćby tylko pod kątem technicznym) ogarnij sobie jakiś sensowny audyt techniczny SEO (a następnie wdróż jego zalecenia), bo może pomóc w zwiększeniu konwersji i wspomóc Adsy. Ofc, o ile tego jeszcze nie zrobiłeś.
  • Odpowiedz
  • 0
@FilipTraum mam pozycjonowanie od 1.5 roku i szczerze to szału nie ma, nie widzę jakiegoś większego przełożenia na sprzedaż, aż się zastanawiam czy opłaca się w ogóle to 1200 zł miesięcznie wydawać
  • Odpowiedz
@omgoogle: IMO 1200 nie - jakiś chłop z agencji pracuje dla Ciebie kilka godzin w miesiącu i wcale nie zależy mu na wynikach. Gdybym był Tobą, wziąłbym jakieś freelancera który będzie się poczuwał do odpowiedzialności
  • Odpowiedz
@omgoogle: za 1200 seo sklepu obecnie nie ma żadnego sensu, lepiej włóż to w Adsy; @odysjestem w takim budżecie sensownego freelancera też nie uświadczysz (no chyba że ma problemy z samooceną i nie umie wycenić swojej pracy, to wtedy ok, jest szansa).
  • Odpowiedz