Wpis z mikrobloga

@haison-delore: daj ludziom wrzucać co chcą, możesz dodawać ich do ignorowanych, to że Ty nie potrzebujesz info o samochodach nie znaczy że inni też, szeryf peppera :)
  • Odpowiedz
@RicoElectrico: no ale to jest auto za 60 k PLN ile chciałeś sztuk ze zniżką? pewnie ma inne modele ale ten konkretny jest jeden, to nei 5pack skarpet że na stanie jest 100 identycznych
  • Odpowiedz
@paki82 kupisz auto które kieruje cię na OtoMoto a tam widzisz 404 nie mamy czegoś takiego? Ja bym to olał bo na rynku jest taki wybór że nie trzeba się kopać z koniem ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@paki82: ile osób kupi ten samochód?

Taką zniżkę albo lepszą dostajesz na start u dealera, co chwilę wrzucane to samo w regularnych cenach i pojedynczych sztukach...

Szukasz nowego samochodu? Wchodzisz na otomoto i ustawiasz filtry a nie szukasz na portalach, gdzie ludzie wrzucają okazje żeby zaoszczędzić na maśle, mleku, gierce itp
  • Odpowiedz
@haison-delore: a czego nie piszsz o tym na pepprze? Już męczące się to staje ten Twój ciągły spam pepperem. Kogo to obchodzi tutaj? I dlaczego by miało obchodzić?
Ludzie z wykopu kupują nowe samochody jak bułki co parę dni i w tym celu wchodzą na peppera? Weź pomyśl trochę.
To prędzej jest reklama i sam jestes sprzedawca tych aut. Bardziej się to trzyma kupy
  • Odpowiedz
@Afrobiker: nie no jeśli 404 to nei ma tematu, ale ja np szukam auta obecnie i właśnie na pepper znalazłem super ofertę i jadę obejrzeć live :) dlatego myślę że nei ma co wrzucać wszystkich do jednego wora
  • Odpowiedz
@paki82 jedziesz fizycznie sprawdzić furę której nie możesz sprawdzić w sieci? Poważnie? Wołaj jak poszło bo jestem ciekaw czy ustrzeliłeś okazję czy jechałeś na darmo.
  • Odpowiedz