Miałem długiego bana który dopiero się skończył, więc nie mogłem wrzucić tego kiedy chciałem, tj. na początku stycznia. Ale co się odwlecze to nie uciecze, a zatem oto przed państwiem podsumowanie zaruchań i zwaleń konia za kolejny rok na przestrzeni trzech ostatnich lat widać niewielką tendencję wzrostową jeśli chodzi o benis into baggina, ale to nadal nie to co było kiedyś. Zachęcam do komentowania a także prowadzenia własnych statystyk. #s--s #zwiazki #masturbacja #malzenstwo #postanowienianoworoczne #podsumowanieroku2024
@sruba_m3: to jest niepojęte, u każdego chłopa po ślubie taki wykres pewnie tak samo wygląda. Po co się żenić. Ślub, dziecko i cyk, minus 70%. Z ciekawości kontynuuj wykresy
#gry #muzyka #nostalgia Ok wrzucajcie soundtracki arcydziela z gier ktore pozostana niesmiertelne. Ja zaczynam heroes 3 zamek stronghold I nuta poprostu przepiekna
na przestrzeni trzech ostatnich lat widać niewielką tendencję wzrostową jeśli chodzi o benis into baggina, ale to nadal nie to co było kiedyś.
Zachęcam do komentowania a także prowadzenia własnych statystyk.
#s--s #zwiazki #masturbacja #malzenstwo #postanowienianoworoczne #podsumowanieroku2024
źródło: image
Pobierz