Aktywne Wpisy

wiesiu2 +288
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
tojapaweu +1
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Okazuje się, że pitbulle to tak empatyczne psy wcale nie stworzone tylko do walk, że wyczuwają zbliżający się atak padaczki, który nastąpi u babci na widok zagryzionej wnuczki i traktując dziecko jako zagrożenie zagryzają je na wszelki wypadek.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
źródło: temp_file2801005294905980432
Pobierzźródło: temp_file4706390600845521369
Pobierz@JonaszSynGrazyny ten artykuł wspaniałe to pokazuje kiedy pitbullopodobny pies zagryzł śpiące niemowlę. Doprawdy pełnia miłości xd
Daj spokój. Te psy można wychować tylko to trzeba się znać na zwierzętach. W Polsce mało kto to rozumie, a zobacz ile tych Pitbulli, Amstaffow czy innego trudnego gówna jest na ulicach.
Typ ostatnio zaczepiał moja koleżankę co ma Belga bo jemu się zamarzył na 1 psa w życiu XD
To są niebezpieczne zwierzęta
@JonaszSynGrazyny: ale jamnik jest psem myśliwskim, nawet jak go nie trenujesz w tym zakresie to i tak ci coś upoluje czy będzie próbował.
York to nie pies
Jak hodujesz korbę królewską albo pytona to nie łazi sobie on samopas po domu i śpi z dzieckiem, bo 'wąż nie miał historii przemocy ani agresji wobec dzieci'.
Problem w tym, że iloraz inteligencji właściciela jest odwrotnie proporcjonalny do siły nacisku paszczy pieska, którego posiada.
@JonaszSynGrazyny: Bo tak jest? Skoro uważasz, ze tak nie jest, to zastanów się, czy puściłbyś myszkę taką z zoologicznego po podłodze w domu, w którym jest york albo inny łowny terier. Tak samo nie trzymasz małego dziecka z pitbullami, bo to proszenie się o kłopoty, a już