Aktywne Wpisy

Jank3s +250
#pcmasterrace #nvidia #amd
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
30k-30k +1
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs
Według szacunków, regularnie do kościoła chodzi tylko 4% ludności liczącego 146 milionów mieszkańców kraju, co stanowi 5,84 milionów ludzi. Około 14% ludności stanowią muzułmanie, co daje nam około 20 milionów ludzi.
Czyli w Rosji, mamy 4x więcej muzułmanów, niż praktykujących chrześcijan. To są liczby, które w zgniłych Niemczech, Francji czy Anglii są niewyobrażalne.
Rosja nie jest ostoją "starej, chrześcijańskiej Europy", a jej przeciwieństwem.
#rosja #ukraina #islam #polityka #europa #swiat
*dane szacunkowe, jak jest naprawdę ciężko ocenić
źródło: Distribution_of_Muslims_in_Russia
Pobierzźródło: IMG_1455
Pobierzźródło: szyfr1
Pobierzźródło: temp_file8155902692456038072
Pobierz@Marktrel299: k---a jakie zaklinanie rzeczywistości xD
@KonradNowacki: o ile ja się z tym całkowicie zgadzam (liczba rozwodów, aborcji itd) to jednak trochę przekłamujesz z muzułmanami i nawet załączona mapa to przekłamanie pokazuje. W zachodniej Europie masz muzułmanów w dużych miastach, z tego w takim Londynie czy Birmingham native'i są już mniejszością (co nie znaczy, że muzułmanie większoscią). Choć są całe dzielnice w większośći muzułmańskie. W Rosji
@Marktrel299: xD W takiej Francji masz południe i Paryż z muzułmanami, a tak to głównie Francuzów + innych białych w zależności od regionu. W Rosji nie tylko Kaukaz ale
Co niestety może się stać na zachodzie. We Francji Le Pen pewnie wygra następne wybory (chociaż ona zdaje się jest dosyć łagodną nacjonalistką), a w Niemczech AfD może za jakieś