Wpis z mikrobloga

@MrGreeny to nieźle, musisz być naprawdę dowalony! Po nocce na siłkę xD nie znam cię, mogę powiedzieć że być może prowadzisz zdrowy tryb życia, ale jak masz potrzebe trenować o 7 rano w sobotę na nocce, to coś tam musi być na rzeczy pod kopułą twoją, ale to już ty wiesz najlepiej :)
  • Odpowiedz
Aj chciałem się trochę pośmiać między seriami z wykopków. Nie spodziewałem się, że jedno zdjęcie z siłowni w sobotę, o 6 rano zrobi taką furorę. Tyłu wściekłych alkomaniakow w jednym miejscu. Jak zawsze, nie zawiedliście. Dziękuję za uwagę, buziaki !

Ps. XD
  • Odpowiedz
mentalnie też nie

@MrGreeny: zgodziłbym się gdyby nie sposób w jaki odnosisz się do innych

No i stawiasz spację przed znakiem zapytania, a to oznacza, że jedyne co potrafisz przeczytać to przepis na kurczaka z ryżem
  • Odpowiedz
@MrGreeny nie piję od roku i 2 miesięcy, ale wykopki ciągle swoje. Jak nie pójdziesz na na siłownię o 6 w sobotę to jesteś alkusem i trzeba pokazać, jak bardzo jest się lepszym od innych. U mnie jest od 9 otwarte w weekend.
  • Odpowiedz
@MrGreeny: Ty wstałeś. Ja nie śpię. Ty się męczysz, ja odpoczywam po tygodniu treningów. Ty trzeźwy, ja piłem. Nawet nie wstałem bo nie spałem a i tak zrobię 6 pompek i twoja zbroja nie zatrzyma pocisków

• Odpowiedz
@MrGreeny: aż mnie zaciekawiłeś to zajrzałem na profil, wyglądasz jak typowy 15 letni wykopek stylem pisania i formą i tematyką wpisów.

A co do siłowni to patrząc na to że ostatnio pytałeś wykopków jakie białko i suplementy, to chyba jesteś 1 dzień na siłowni, bo nikt chociażby odrobinę doświadczony nie pyta o takie rzeczy, a szczególnie wykopków xd.

A tak z dobroci serca ci podpowiem że jedyne co się liczy
  • Odpowiedz
Ale sie ochlejusy zesrały xD
Nie ma większych płatków śniegu w tym kraju niż pijaczyny, ktoś mówi, że lewaków wszystko obraża, inni, że prawaków albo katolików, a tak na prawdę zbaitowanie pijaka jest łatwiejsze niż zabranie lizaka dziecku
  • Odpowiedz