Wpis z mikrobloga

@MrGreeny: ale durna zielonka, widac ze tam juz pozapinal sie w dupe z kolegami od rana, silni, prawdziwi, dobrze zbudowani, mocarni mescy mezczyzni. Sila sila!
  • Odpowiedz
@Messix wolę z kolegami na siłowni niż tak jak ty z koleżankami na zakupach xD Wpadnij kiedyś do nas to zrobimy z ciebie zawodnika bo z taką posturą jak twoja to możesz liczyć tylko na swoją prawą rękę xD
  • Odpowiedz
@zasadzka01 lepiej, całą noc miałem służbę a na siłkę skoczyłem po. Wiem, że zdrowe podejście do życia rujnuje twój przeżarty od alkoholu i patusiarstwa światopogląd, no ale cóż. Każdego szkoda xd
  • Odpowiedz
Uwielbiam tych wykopkowych siłaczy. Typ nic w życiu nie osiągnął, nie czerpie z niego radości ani satysfakcji. Poszedł zatem w sobotę rano na siłownię i musi się tym pochwalić. To wszystko dlatego, że raz na bardzo długi czas poczuł się lepiej, poczuł się spełniony i lepszy od innych. Strasznie to żałosne i przykre.
  • Odpowiedz
@MrGreeny: jak już baitujesz to nie odpisuj co sekundę, bo jedyne co pokazujesz to to, że odświeżasz chujem z łapie co sekundę każde powiadomienie

@Messix wolę z kolegami na siłowni niż tak jak ty z koleżankami na zakupach xD Wpadnij kiedyś do nas to zrobimy z ciebie zawodnika bo z taką posturą jak twoja to możesz liczyć tylko na swoją prawą rękę xD

skoro to on robi zdjęcia z
  • Odpowiedz
@RaciczkaEntertainment A ja uwielbiam tych wszystko wiedzących wykopków xD W życiu pewnie osiągnąłem dwa razy tyle co ty dzieciaku ale co tam, ty przecież wiesz lepiej co osiągnąłem i z czego czerpie przyjemność xD Trochę wali od Ciebie hipokryta xD
  • Odpowiedz