Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +158
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +538

źródło: obraz_2025-03-22_080243317
PobierzJa ustępuje miejsca każdemu, za każdym razem jak ktoś mnie poprosi bo nie chcę wnikać w jego powód. Jak mnie wykorzysta to trudno ale być może poprawię komfort np. jakiegoś 20 letniego Mirka co miał 2 operacje kręgosłupa.
Ustępuje też sam z siebie jak jest ewidentnie starsza osoba i ledwo co chodzi.
Ale gdy np jest 1 miejsce wolne to zawsze gdy jest starsza para to dziadek babci daje usiąść.
Poprosić nie boli. Drugi fakt.
Siwy nie jestem, ale kiedyś musiałem o kulach się poruszać komunikacją. I za KAŻDYM przejazdem robiło się wolne miejsce tuż przy drzwiach, za co zawsze serdecznie dziękowałem.
Jest dobrze - pomoc, gdy potrzeba. Nie widziałem znieczulicy. Ale bez przesady.
Starzy już tacy są, kto wie jacy my będziemy w przyszłości.