Wpis z mikrobloga

• 1
@danoneek: barankiep fajnie podsumował, że niby są wolni ale w dziwny sposób postępują i się pilnują, tak jakby ciągle wisiało coś w powietrzu

@dzodzo23 inteligenta to ona nie jest, no chyba że chodzi o jej dawną firemkę pralnie ale pokonało ich nawet prowadzenie knajpy którą de facto prowadzili za nią a i tak nie wyszło
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Mają podpisaną umowę z Amazon Prime.. dlatego tak wszystko oszczędnie. Wyjdzie film to się wszystko wyjaśni. I ciekawie wymyślił Szalony, że ten film to będzie właśnie STATEMENT 2/2.
  • Odpowiedz
  • 0
@muzak68: minusem amazona jest tylko premiera wirtualna, w przypadku kin byśmy mogli realnie wymacać temat ile fanatykó buddy do kin zapieprza na wysryw od swojego boga vateusza
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Ciekawe czy za prawa autorskie do piosenki zapłacili. Typowi YT zdjął film jak jechał świeżo kupionym samochodem i z radia coś tam grało, a oni uznali, że prawa autorskie
  • Odpowiedz
@muzak68: @eSUBA94 Powinny być masowe maile do amazona informujące o tym, czy wiedzą o tym co Budda odwalał (Już nie mówię o samym Vacie, a manipulacjach, nakłanianiu młodych do Energopolu i hazardu, itp) Czy chcą aby taka osoba była u nich na platformie
  • Odpowiedz
  • 0
@ElementalX7: najgorsze że nie znamy kulis, bo nawet jedną z opcji mogło być to że amazon wyszedł z propozycją i budda w to wszedł z marszu bo kasy potrzebował, nic nie wiadomo, budda umie jedynie grać na pokaz i nawijać makaron na uszy jak jest
  • Odpowiedz
@ElementalX7: czy myślisz że taka firma jak Amazon uprzednio nie sprawdziła z kim podpisują umowę. Napewno musiał przedstawić konkretne materiały, które jasno wskazują że nie jest wcale żadnym przestępcą.
  • Odpowiedz
@muzak68: Podejrzewam, że mogła sprawdzić. Niemniej jednak zastanawiam się, czy dokładnie prześwietlili budynia wgzledem tego o czym pisałem. Sprawdzenie potencjalnego kontrahenta to jedno, natomiast nacisk społeczności to już inna sprawa. Było pełno sytuacji gdzie to jakaś firma kontraktowała kogoś, a potem pod naciskiem ludzie wycofywała się. No i też fakt, że do Amazona Budda jest tylko małym robaczkiem którego udział lub brak dużo nie zmieni (Tym bardziej, że jest pełno
  • Odpowiedz
@ElementalX7: a mi się wydaje że właśnie będzie spora oglądalność, można kupić pakiet na 30 dni za darmo i po obejrzeniu zrezygnować. Temat grzeje wszystkich więc podejrzewam że będzie dużo odsłon
  • Odpowiedz
@eSUBA94: ten cały Bujdda to zwykły gumiak jest :) Pamiętam jak oglądałem swego czasu jego kontent i dał się nawet lubić, później zaczął się temat tego skąd ma pieniądze, tych jego mało poważnych wywiadów (kasa ze zmywaka),momentami pokazywał swoją prawdziwą twarz cisnąl ludzi od parapetów, wtedy przejrzałem na oczy ze to zwykły farmazon jest i pajac ;) Co trzeba przyznać,niezłe historie ludzia sprzedał, Ci co bystrzejsi pojarzyli się w porę
  • Odpowiedz
@muzak68: tak „sprawdziła „ :) Firmy państwowe przetargi potrafią podpisać z niewyplacalnymi spółkami to amazon myślisz że sprawdza Buddę i zagląda mu w papier ? ;) Ważne ze temat gorący, wyroku nie ma więc póki co „jest czysty”
  • Odpowiedz