Wpis z mikrobloga

Ubolewam nad brakiem streamerow z grami które ogrywają ciekawe niszowe tytuły albo klasyki. Większość gra w jakieś multiplayera przez całą karierę streamera. Chciałbym żeby ktoś testował jakieś stare ciekawe tytuły. Rozumiem że to wynika z tego że ludzie nie oglądają takich twórców ale jednak w takich Niemczech jest dużo mniejszych twórców którzy ogrywają klasyczne gry i zawsze mają jakąś widownię. Kiedyś oglądałem soushibo ale nie podszedł mi klimat na jego streamach. Jest jeszcze twórca pokroju bonkol czy coś ale znów nic ciekawego bo połowę czasu gra w jakieś train simulator. Taguje kiszaka bo on jest aktualnie takim symbolem miałkości gier na polskim twitchu. Niby znawca ale nie spróbuje nic innego.zero ciekawości gier u niego. Chętnie obejrzał bym pasjonata który odrywa jakieś starsze japońskie gry typu parasite EVE by potem odpalić fallout 2 a potem najnowszego assasyna.
#kiszak #twitch #twitchtv
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marek_Kodrat ja osobiście uwielbiam oglądać wagona. Jest to jedyny streamer którego oglądam. Kulturalny ogrywa nowości ale również dużo klasyki. Nie drze ryja i nie zachowuje się jak menelosceptyczny.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mauah: wagona oglądalem ale męczy mnie jego ciagłe gadanie z widzami przez co gry trwają 10x dłużej. Dodatkowo nie gra w egzotyczne gry, ale jak najbardziej jest to człwoiek który cieszy się grami i ma fajny kontakt z widownią.
  • Odpowiedz
Chciałbym żeby ktoś testował jakieś stare ciekawe tytuły.

@Marek_Kodrat: Bardzo prosta, ale ciekawa treść. Co rozumiesz przez słowa stare ciekawe tytuły? Bo wiesz, gusta są różne. Ja na przykład prywatnie ogrywam teraz gry których nigdy nie dokończyłem jako dzieciak i gdzieś tam mi to siedziało jednak trochę z tyłu głowy jak Saints Row 2 czy Star Wars Commando Republik (obie już skończyłem). Ponieważ starsze/kilkuletnie nie mówiąc o prawie 20 letnich
  • Odpowiedz
. Taguje kiszaka bo on jest aktualnie takim symbolem miałkości gier na polskim twitchu. Niby znawca ale nie spróbuje nic innego.zero ciekawości gier u niego. Chętnie obejrzał bym pasjonata który odrywa jakieś starsze japońskie gry typu parasite EVE by potem odpalić fallout 2 a potem najnowszego assasyna.

@Marek_Kodrat: Właśnie to jest cały problem tej samozwańczej ludologii o której tutaj mówimy z takim uporem maniaka wręcz. Ci ludzie rzucają gównem we
  • Odpowiedz
@Marek_Kodrat: zobacz se typka na twitchu ProNoobSkillz, czy jakoś tak. Może nie-do-końca to 100% tego o czym piszesz, choć powiedzmy, że możnaby było go tak skategoryzować, głównie gra w retro gierki, różne se (chyba że coś się zmnieniło). Mój ulubiony strimer growy, rzadko wbijam, bo nie chcę mi się ostatnio, wcześniej więcej oglądałem. Jak już miałbym jakąkolwiek grę obejrzeć, to byłby to mój pierwszy wybór. Szkoda, że VOD'ów z gry
  • Odpowiedz
@Marek_Kodrat: Jezu 100%, próbowałem z kilka razy go oglądać przy goticzku czy coś, 0 skupienia na grze, dosłownie cały czas rozmawia z chatem, to jest tak irytujące, i ja rozumiem fakt ze jest strimerem i takie ma relacje ze swoim community ale nie potrafie wymienić drugiego takiego streamera który robiłby to aż tak skrajnie do przesady.
  • Odpowiedz
@Marek_Kodrat: Nie moje klimaty co prawda, ale zdaje się, że Bonkol dość często ogrywa na streamach albo gry niszowe, albo klasyki. Nie oglądam go generalnie bo ma dla mnie w---------y styl bycia, ale z 2 miesiące temu jak ogrywał pierwszego Silent Hilla na ps1 to nawet posiedziałem u niego na streamie i pooglądałem :)
  • Odpowiedz
Odkopię posta ale jelsi szukasz takiego kanału to Nrgeek nagrywa i czasem strimuje stare tytuły. Często tkaie stare stare, starsze niż widownia menelobijcy
  • Odpowiedz