Wpis z mikrobloga

Ciekawi mnie gdzie leży problem tej reprezentacji, piłkarzy mamy nie najgorszych którzy w klubach grają, co tam jest nie halo? Brak motywacji? Trener bez autorytetu? Nie rozumiem w sumie za bardzo. Taki Moder przechodzi z Anglii do Holandii i w 2 kolejki odradza się jako piłkarz, przyjezdza na repre i nie wie jak ma biegać, Frankowski robi transfer do topowego klubu w Turcji gdzie gra od kopa pierwszy skład tu z przymusu na lewej stronie i nie gra nic, Szymański jest jednym z głównych grajków z których korzysta Mourinho w reprezentacji gra piach. Nie wiem nie pojęte to jest dla mnie xD
#mecz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@nairoht utrzymanie się przy piłce nie istnieje, w klubie nie masz strachu że podając piłkę koledze on ją od razu straci i zaraz pójdzie konterka
  • Odpowiedz
@nairoht może za bardzo idealizujesz naszych nielotów? W swoich klubach błyszczą ponieważ grają tam też inni którzy potrafią wziąć ciężar gry na siebie. Z resztą sousa pokazał jak ważna jest rola trenera
  • Odpowiedz
  • 0
@mr-dawid: idealizuje? Raczej mocno sledze piłkę klubowa i z obecnej 11 która jest na boisku właściwie Kiwior tylko nie gra, a reszta trzyma dobry lub bardzo dobry poziom w klubach
  • Odpowiedz