Synektik, Tauron, XTB, Novo Nordisk, ASML, argenx, Kru.wa, Amazon. Dobra starczy, na dziś dzień kupiłbym to, Olejorza mam już dużo, i uważam, że powoli slowdown u nich, ale chciałbym się mylić.
@gosciu82: scanway, kruk, text, xtb, benefit systems, ccc, intel, 11 bit i trochę cannabis poland pod spekulacje jakby w polsce miała zostać wprowadzona depenalizacja
@suweren_sudoku: no nie do końca. Spółki gamingowe są generalnie cięższe do poprawnej analizy a już zwłaszcza do long terma. Ja bym się skłaniał prędzej do spekuly na premierach gier - mam kilka akcji crj pod nową premierę na jesień. Na długo termin chyba bym w nic takiego nie wchodził ze względu na wahania przychodów i koszta
zrobilem male podsumowanie komentarzy w tamtym poscie, a tymczasem slucham panstwa, w co bys wpakowal aktualnie 50k?
poprzednio wygralo by chyba 2 mireczkow ktorzy mowili meta - od listopada 2022 meta +420% ok.
https://biznes.pap.pl/wiadomosci/firmy/11-bit-studios-rozpoczelo-prace-nad-dwiema-grami-nie-planuje-emisji-akcji-wywiad
IBM