Wpis z mikrobloga

Jeszcze Filipek nie zaczął roboty, a już wielkie plany podróżnicze Muminów, już im się Siem Ryp nudzi.
Pewnie skończy się tak że Filipek po miesiącu wróci jak zbity pies do spania w nogi Muminów bo to za ciężka praca i wszystko wróci do normy, ale marzyć każdy może.
#raportzpanstwasrodka
dizel81 - Jeszcze Filipek nie zaczął roboty, a już wielkie plany podróżnicze Muminów,...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dizel81: od pierwszego dnia w Kambo nie mieli co robić... Teraz już w głowie wydali półroczną pensje Fifi. Nie wiedzą tylko, że Fifi też już ją wydał na pokemony i kocie rękawiczki
  • Odpowiedz
@dizel81 Mam pytanie na jakiej zasadzie oni przebywają tam tak długo? Na wizie turystycznej nie można mieszkać latami. A przecież żaden z tych pokemonów - nie tylko Muminy - wiz pracowniczych chyba nie posiada?
  • Odpowiedz
@Sefton: Nie! Ale nikt nie wierzył w kurs, był, nikt nie wierzył, ze skończy, skończył, nikt nie wierzył, ze będzie praca, jest, I wtedy wchodzą Muminy cali na biało!
  • Odpowiedz
@Sefton: Nie! Ale nikt nie wierzył w kurs, był, nikt nie wierzył, ze skończy, skończył, nikt nie wierzył, ze będzie praca, jest,

@Vendigoo: Daj spokój z kwantyfikatorami. Ja nie wierzę, że będą z niego ludzie. Miał na to szanse, jak oderwał na jakiś czas pępowinę. Jezeli się mylę, to jakoś przeżyję a jemu wyjdzie to tylko na zdrowie.
  • Odpowiedz
@dizel81: a to juz rozkminilem jaki maja plan.... wyslali leniwcow na przeszpiegi do wietnamu, zeby im zrobili grunt pod wietnam, zeby na gotowe sobie przyjechali bo leniwce im pomoga tam.... aaaaaa tu was mam muminy
  • Odpowiedz