Wpis z mikrobloga

Wczoraj moja dziewczyna przyszła ze mną i z moim kolegą do domu. Po jakimś czasie wspólnie spędzanego czasu na rozmowie i jedzeniu poszedłem do łazienki. Gdy wracałem to podsłuchałem że mój kolega mówi do niej żeby mnie zostawiła i była z nim. Słyszałem jej odpowiedź, że nigdy tego nie zrobi bo jest mi wierna. Gdy wróciłem i usiadłem przy stole, to mój kolega powiedział, że musi już iść i poszedł. Wtedy moja dziewczyna mi wszystko opowiedziała. W tym momencie bardzo się ucieszyłem, że trafiłem w swoim życiu właśnie na nią. Moje pytanie, co powinienem teraz z tym zrobić?
#zwiazki #rozowepaski
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wedontcare

Wczoraj moja dziewczyna przyszła ze mną i z moim kolegą do domu. Po jakimś czasie wspólnie spędzanego czasu na rozmowie i jedzeniu poszedłem do łazienki. Gdy wracałem to podsłuchałem że mój kolega mówi do niej żeby mnie zostawiła i była z nim. Słyszałem jej odpowiedź, że nigdy tego nie zrobi bo jest mi wierna. Gdy wróciłem i usiadłem przy stole, to mój kolega powiedział, że musi już iść i poszedł.
  • Odpowiedz
  • 65
@wedontcare Zwiększyć czujność, specjalnie odbyli taką rozmowę abyś mógł podsłuchać i przekonać się o wierności dziewczyny. W rzeczywistości mają romans i właśnie zapewnili sobie alibi. Gruba intryga, bądź czujny.
  • Odpowiedz
@wedontcare opcję są dwie, ale co ważne - nie wykluczają się wzajemnie i najlepiej zadziałają jak je połączysz. Musisz pokazać silną dominację - nasikaj na dziewczynę żeby oznakować ją i żeby on czuł to, a poza tym przeleć mu matkę, ale musisz to zrobić tak żeby on to widział i musisz cały czas utrzymywać z nim kontakt wzrokowy
  • Odpowiedz
@wedontcare: Ja miałem zabawniejszą sytuację. Wracałem do domu z imprezy z dziewczyną kumpla jedną taksówką (mieszkaliśmy bok siebie). W pewnym momencie zaczeliśmy się obrabiać i całować na tylnym siedzeniu. Całkiem ładna, byliśmy pijani i jakoś poszło.
Powiedziała mi, zebym się nie przejmował, bo z moim kumplem i tak już kończy. Poczeka tylko do wyjazdu na narty, który on funduje. Takie są nasze witaminki. ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz