Aktywne Wpisy

krzysiek944 +172
Dokładnie tak powinno się robić siedząc w branży gdzie zarabia się duże pieniądze, nie dopuszczać innych do niej tak łatwo, żeby konkurencja nie była tak duża. Nie to co w IT, gdzie kazdy się chwalił jak to nic nie trzeba umieć, jak to super i jeszcze tworzyli ludzie materiały jak do tej branży łatwo wejsc (za darmo, bo sprzedawcy marzeń przynajmniej na kursach zarobili) #pracait #sluzbazdrowia #lekarze

źródło: Screenshot_20250430_102605
Pobierz
wesola_loserka +43
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Jestem żywym dowodem na to że tak zwany "blackpill" to bzdura. Według wykopowych "znafców" powinienem r----ć na lewo i prawo. 190 cm wzrostu, ok morda itd. Prawda jest taka że mam 27 lat i nigdy tego nie doświadczyłem. Ostatnia dziewczyna która miała nadwagę, koślawość stóp, masę problemów zdrowotnych rzuciła mnie. Tylko takie choć chwilę poświęciły mi uwagi. Tylko w takie celowałem a i tak zawsze na końcu zostaje sam. Na Tinderze i innych portalach zawsze brak odzewu. Jestem mentalnym przegrywem i po prostu nic sobą nie reprezentuję i takie są efekty. Z drugiej strony masa chłopaków sporo niższych i według tutejszych standardów po prostu nie urodziwych nie dość że kogoś na to jeszcze są to bardzo ładne, mądre dziewczyny. Sam takie związki znam i wy z pewnością też o ile wychodzicie z domu. I takie są FAKTY. Mityczne chady co są półgłówkami to może i potrafią zaruchac ale z normalnego związku nici. Jeśli chcesz być z kimś normalnym to sam taki musisz być. Wygląd to coś co może mieć znaczenie przez pierwsze 5 minut. Tylko wtedy. Dalej liczy się charakter i inne cechy. Nikt mi już nie wmówi że jest inaczej. Także chłopcy, nie przejmujcie się swoim wyglądem i innymi bzdurami. Skupcie się na tym co w środku i tym co w głowie. A na to mamy wpływ i to zaprocentuje wcześniej czy później. Wiem że ktoś zaraz napisze że troluje itd ale to tylko dowód na to jak niektórzy są odrealnieni w swoim postrzeganiu rzeczywistości. Wszystko siedzi w głowie. Po prostu.
źródło: temp_file2332119723225713232
Pobierz