Aktywne Wpisy
30k-30k +7
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs
bedejutro +68

źródło: temp_file1778560842076748750
Pobierz
Jestem w zwiazku z kobieta, ktora ma #autyzm . Ogolnie jest to bardzo dobra partnerka, raczej nie widac po niej „innosci”, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Czy przy dziecku z taka osoba, szanse na to ze dziecko urodzi sie w jakis sposob zaburzone sa wieksze czy raczej nie ma to wplywu?
#zwiazki #rozowepaski #medycyna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
https://www.instagram.com/p/DHLESHJuYfd/
@incelowski autyzmu się nie leczy. Z autyzmem
@Kitku_Karola:
A nadwrażliwość czy podwrażliwość to czego jest wynikiem najczęściej? Odpowiem ci od razu, jest najczęściej wynikiem ogólnego stanu ciała, a ogólny stan ciała czego jest wynikiem? Jest wynikiem deficytów i nadwyżek dostarczanych przez człowieka swojemu organizmowi. Dlatego mylisz się i to bardzo pisząc że nie można czegoś wyleczyć.
Masz przykład jak z osób "normalnych" robią się osoby z tym twoim "spektrum", wystarczy pogłodzić i zmęczyć przez dłuższy czas