Wpis z mikrobloga

I co panie Mussolini, kto kogo podbija? Wojna o Abisynię przekształciła się w 1939 roku w wojnę światową, okupuje pół Afryki i pół Italii, a teraz jeszcze przewodzę frakcją z Francją i Japonią xd Dodam że w tej p-------j frakcji mam wszystkie ideologie, demokratyczna Francja, Polska, Czechosłowacja, komunistyczna Portugalia, faszystowska Rumunia i większość krajów niepowiązana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hoi4
Powstaniec - I co panie Mussolini, kto kogo podbija? Wojna o Abisynię przekształciła ...

źródło: Okupacja Italii

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Powstaniec: K---a, gry Paradoxu to jest dla mnie jakiś ewenement którego nie potrafię porównać do jakiejkolwiek innej gry. Tyle razy chciałem w to zagrać, widzę takie wpisy jak twój i mam podjarkę na mysl o takiej rozgrywce. HoI, albo ogólnie coś innego Paradoxu. I za każdym razem obawiam się że po odpaleniu poziom wejścia nie pozwoli mi cieszyć się rozgrywką. Przez to nawet nie podejmuje próby i jednocześnie żałuję że
  • Odpowiedz
  • 0
@lukas12x: Gry Paradoksu nigdy się nie nudzą, zacząłem w 2017 czy 2018 roku grając w EU4. Jakoś w 2021 czy 2022 przerzuciłem się na HOI4 i tak do tej pory sobie gram. Według mnie HOI4 łatwiejsze od EU4, a od CK2 się odbiłem
  • Odpowiedz