Akcja szybka i prosta jak frosta. Kupilem lasce jakiś album muzyczny co chciała, gadka szmatka, znowu coś trzeba było jej z badziewia ogarnąć, to szukalem po reddicie i twitterze [bo sie upiera baba na jakieś duperele co o sraponie japonie zahaczaja]. No i pisze z typiara, typiara mi wysyla swojego reddita, pokazuje rzeczy, finalnie sprzedala magazyn tematyczny. No i uj. To co przyszlo z zagranicy, okazalo sie nie tym to co chce baba.
No to probowalem zwrocic i typiara co mi to wcisnela, zjechala mnie. No to se mysle, kurna, sprzedam ten badziew, bedzie z glowy, potem swojej babie ogarne co trzeba.
No ale ciul, tu sie zaczyna cyrk z klasycznom julka z twittera ale w wariancie internaszynal ( ͡º͜ʖ͡º)
Baba jakims trafem [co je, stalking kurna?] wyszukala se ze sprzedaje online to co kupilem od niej. No i nagle na reddit dostalem PW. Drugi raz. Trzeci. Spam za spamem kurna. To se kasowalem i potem rozne konta wypisywaly. Ba, ktos dal znac ze typiara XYZ se doxxing na mnie robi na szittterze.
I se wchodze i widze to co na grafice i serie wysrywow gdzie zdjecia mojej oferty se lalataly, zdjecia albumu, zdjecia moje z baba, no kurna szerlok stalkingu odjaniepawlony srogo (╯°□°)╯︵┻━┻ I se nawalalem do typiary zeby to kasowala i ta doslownie mi zrobila spam julek z twittera ( ͡°͜ʖ͡°) no j--------e.exe to za malo powiedziane mordy.
I se zglaszalem i zglaszalem a typiara na haslo "pały" ale takie internaszynal, pokasowala gunwa, jednak dalej co jakis czas o sobie przypomina, jak smrodliwe gacie z pralki xD
No lacha se luruje zagraniczne kuratele, moja baba mowi zebym spokoj dal, ja to pitole i stwierdzam ze ni chu ha, dlatego puszczam to dalej, jakby kogos swiezbilo na te sraponskie gunwa i mial sie wpitolic tez u jakiejs wariatki (งⱺ͟ل͜ⱺ)ง
#redditgonewild #reddit #twitter #p-----------a #julka #glupiewykopowezabawy
Akcja szybka i prosta jak frosta. Kupilem lasce jakiś album muzyczny co chciała, gadka szmatka, znowu coś trzeba było jej z badziewia ogarnąć, to szukalem po reddicie i twitterze [bo sie upiera baba na jakieś duperele co o sraponie japonie zahaczaja]. No i pisze z typiara, typiara mi wysyla swojego reddita, pokazuje rzeczy, finalnie sprzedala magazyn tematyczny. No i uj. To co przyszlo z zagranicy, okazalo sie nie tym to co chce baba.
No to probowalem zwrocic i typiara co mi to wcisnela, zjechala mnie. No to se mysle, kurna, sprzedam ten badziew, bedzie z glowy, potem swojej babie ogarne co trzeba.
No ale ciul, tu sie zaczyna cyrk z klasycznom julka z twittera ale w wariancie internaszynal ( ͡º ͜ʖ͡º)
Baba jakims trafem [co je, stalking kurna?] wyszukala se ze sprzedaje online to co kupilem od niej. No i nagle na reddit dostalem PW. Drugi raz. Trzeci. Spam za spamem kurna. To se kasowalem i potem rozne konta wypisywaly. Ba, ktos dal znac ze typiara XYZ se doxxing na mnie robi na szittterze.
I se wchodze i widze to co na grafice i serie wysrywow gdzie zdjecia mojej oferty se lalataly, zdjecia albumu, zdjecia moje z baba, no kurna szerlok stalkingu odjaniepawlony srogo (╯°□°)╯︵ ┻━┻ I se nawalalem do typiary zeby to kasowala i ta doslownie mi zrobila spam julek z twittera ( ͡° ͜ʖ ͡°) no j--------e.exe to za malo powiedziane mordy.
I se zglaszalem i zglaszalem a typiara na haslo "pały" ale takie internaszynal, pokasowala gunwa, jednak dalej co jakis czas o sobie przypomina, jak smrodliwe gacie z pralki xD
https://www.reddit.com/user/AzukiTaiyaki5/
No lacha se luruje zagraniczne kuratele, moja baba mowi zebym spokoj dal, ja to pitole i stwierdzam ze ni chu ha, dlatego puszczam to dalej, jakby kogos swiezbilo na te sraponskie gunwa i mial sie wpitolic tez u jakiejs wariatki (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
źródło: Screenshot_21-3-2025_132237_www.reddit.com
Pobierz