Aktywne Wpisy

realizta +773
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

EnzoMolinari +26
Ale boli toksyków z wykopu, że panowie w kwiecie wieku mają ciekawsze życie od nich. Cały rok ciupciają sobie młode azjatki w ciepłych krajach i zbijają bąki, a na święta przylatują na wycieczkę do ojczyzny, gdzie chodzą jak chady po ulicach stolicy, są rozpoznawani przez fanów, piją piwerko i wódeczkę po barach i dobrze się bawią. W tym czasie prowadzące najciekawsze życie towarzyskie wykopki wklejają obrazki ze smutnymi żabami, walą konia aż

źródło: Screenshot_20250424_144516_YouTube
Pobierz
Trzeba zaakceptować fakt, że zawsze były narody, są i będą, które zechcą nas zniszczyć, od setek lat i dziś, tym krajem jest Rosja. Trzeba zaakceptować ten fakt i przygotować się na ewentualna wojnę, a nie rzucać się jak dziecko *bo to konspiracja Tuska i niewolnictwo!*
Trzeba przeprowadzać ćwiczenia wojskowe, wprowadzić pobór, cokolwiek, bo inaczej się nie da, ale naród ma prawo, a głównie mężczyźni bo to ich dotyczy, by domagać się od rządu jak najwyższej jakości takowych ćwiczeń, a co najważniejsze, sensu. Bo jeżeli to ma być jak za zety, to nie róbmy nic.
#wojna #ukraina #rosja #obowiazkowecwiczeniawojskowe #polska
Dopóki nie będzie równouprawnienia w tej kwestii to palcem nie kiwnę. Skoro jesteś takim żołnierzem to powinieneś wiedzieć, że front i okopy to tylko część zapotrzebowania na ludzi. Zaplecze tego wszystkiego to jest większa część. Tu jest rola dla kobiet, poradzą sobie bez problemu, nie gorzej od mężczyzn.
@B3diSoprano:
DAŁ
A z czego ten kraj ma te pieniądze? Z nieba mu spadły? Po prostu ma? Czy może zabiera mi znaczną część pensji jak i każdemu uczciwie pracującemu Polakowi?
@B3diSoprano: 2 razy chciałem dostać się na WAT, testy psychologiczne luz, zdrowotne też idealnie, sprawnościowe na miejscu elegancko, matura też w tym matma rozszerzona. I co? I c--j mi w dupę bo nie miałem nikogo z rodziny
Komentarz usunięty przez moderatora
@B3diSoprano: sugerujesz to. jak chłopów powołują na ćwiczenia, to baby też. brać je i uczyć jeździć ciężkim sprzętem i medycyny polowej.
a najlepiej brać wszystkich i rozdzielać, silnym babom dawać granatniki, słabym chłopom gotowanie grochówki
Wikt dali mi rodzice, nie kojarzę żeby państwo fundowało mi obiady, edukację podstawową i gimnazjalną też zapewnili mi rodzice w prywatnej placówce, a po państwowej edukacji na politechnice nie potrafiłem się utrzymać więc pracuje teraz w zagranicznej korporacji a zmojej wypłaty państwo ściąga 60% mój syn chodzi również do prywatnego przedszkola bo w państwowych nie ma dla niego miejsca ¯_(ツ)_/¯
Jak chcesz się zesrać, to idź do kibla. Po co mi gitarę zawracasz próbując wcisnąć mnie usilnie w jakąś swoją narrację?
Kwestia czasu, kiedy wojna dotrze do nas.
@B3diSoprano: ja rozumiem doskonale, armia zawodowa ma mi dać czas na s----------e jak najdalej od wojny