Aktywne Wpisy

tojapaweu +2
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Letheo +126
Pierwszą potrzebą jest urządzenie wielofunkcyjne. Wybrałem się w tym celu do casto aby przemacać kilka dostępnych systemów (dewalt, makita, performance power, mccalister, erbauer)
DeWalt sprawia wrażenie najsolidniejszego jednak posiada regulację 3-stopniową względem makity, która posiada regulację pokrętłem. Erbauer, pp, Mccalister gdy tylko wziąłem do dłoni od razu poczułem tanie plastiki. Wydawałoby się, że po krótkim czasie wrócę na gwarancję z urwanym pokrętłem/uchwytem. Odgłos pracujących silników w stosunku do Makity i Dewalta sprawiał wrażenie jakby chciały wyskoczyć.
1. Czy moglibyście polecić jeden spójny system dla moich potrzeb?
2. Czy warto dopłacić 200-300 zł do urządzenia w zamian za "lepszą" jakość urządzenia?
3. W związku z tym, że baterię makity, dewalta są bardzo drogie, a narzędzia będą używane częściej lub rzadziej, czy jest możliwość dokupienia aku np. parkside + adapteru?
#eletronarzedzia #narzedzia #budownictwo #budujzwykopem #majsterkowanie
Bezdyskusyjnie. Narzędzia kupujesz na 10-15 a może i 20 lat bo tyle przeżyją przy domowym majsterkowaniu.
Różnica 200 PLN to są jednorazowe zakupy w Biedronce.
Jak nie chcesz iść w pro czyli Festool/Milwaukee to Makita jest powiedzmy dobrym stosunkiem jakości do ceny, ewentualnie DeWalt
https://www.lidl.pl/p/parkside-performance-narzedzie-wielofunkcyjne-akumulatorowe-12-v-ppmfwa-12-a1-bez-akumulatora-i-ladowarki/p100383265
Makita LXT
A czy dzik sra w lesie?
Mają też sporo ogrodowych elektronarzędzi więc jest w czym wybierać.
Ja ogólnie mogę polecić.
Bez sensu. Raz że w nowych narzędziach nie zawsze działa, po drugie na adapterze większość traci wyważenie i wkurza jednak to odsadzenie aku