Aktywne Wpisy

Gmeras +899
Byłem, zobaczyłem, powspominałem wiele. Przyniosłem jej stare okulary z domu (bo nowe zgubili w pierwszym szpitalu) i założyłem na twarz, zawsze chodziła w okularach. Wymalowana jak nigdy, makijaż dodał jej co najmniej dziesięć lat. Złapałem ją za złożone dłonie – nie były już ciepłe jak zawsze, tylko lodowate z wiadomych względów. Ale na twarzy miała w końcu spokój. To było nasze ostatnie fizyczne spotkanie. Jutro pożegnanie ostateczne – bez kontaktu wzrokowego ani

źródło: temp_file7961992155892953260
Pobierz
prof-tomasz-trapez +162
Jeden plusik i kupuję rtx 5090, bo mi brakuje klatek do 4K ultra 144 fps w piekłonurkach. Jak będzie 390 plusików to robię #rozdajo mojej rtx 3090, ale musicie ogarnąć pudełko do transportu. Rozdajo spośród pulsujących i komentujących.
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery
Nie dla przegrywów i faszystów.
#gry #helldivers2 #komputery

źródło: 083F68EA-9A3C-469B-BA7F-9A1CF3D07B75
Pobierz
A tak z przemyślen to pamiętam pare lat temu jak tu na wykopie pisano, że solo leveling anime to będzie niewypał bo manhwa jest nudna i jedynie dlaczego była fajna to bardzo ładna kreska. Pamiętam też, że jeżeli anime nie dostanie jakiegoś filmowego poziomu to będzie średniakiem i niewypałem który dostanie 1 sezon. Widziałem pare scen, są niezłe ale poziom nowego bleacha to nie jest.
Tymczasem anime bije jakieś rekordy popularności(na cr). Cóż, kolejny raz wykopki miały racje tylko, że odwrotnie.
Anime nie oglądałem, manhwe czytałem jak wychodziła
Wpis o niczym
@Elec Dla mnie też nic specjalnego ale jak czytałem to wciągało. Mimo iż dla mnie było maks 7.5
Manhwa/webtoon jest spoko, w miarę krótkie, skończone, nie jest przeciągane, fajne żeby sobie zresetować mózg przy power fantasy, nie wiem gdzie wady. Inna sprawa, że obecnie jest 200 innych podobnych webtoonów, ostatnio próbowałem "Tomb Raider King",
@DoubleWu: Ale odróżnijmy popularność od poziomu animacji, bo jedno nie wyklucza drugiego.
ja tam oglądam jakieś randomowe anime sprzed 10-15-20 lat i ciężko oczekiwać że się pojawi wątek żywo rozmawiających ludzi o np takim Sola które teraz oglądam. no i tag umarł z powodu wlepiania tagu #anime do każdego obrazka z #randomanimeshit i dalsze
@DoubleWu: jaki jest sens w ogóle dyskutować na temat czegoś co będzie, gdy pewnie wtedy nie bylo wiadomo nic xD
@tobaccotobacco ehh te diskordy, zabijają wszystko jak kiedyś fejsbuk grupy zabiły fora php by przemo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W moim odczuciu